עבור לתוכן

מפרט למשחקים ושאר דברים ב-2.2K לא צריך ציוד היקפי, אין צורך בהשקעה מיוחדת ב-OC

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2200

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, אינטרנט, סרטים, הורדות

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כונן דיסקטים נראה לי דיי מיותר, לא צריך גם מארז וספק

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? צורב והארד דיסק שיהיו בחיבור SATA נפח רצוי 640 ג'יגה אין צורך ביותר

9. האם חשוב שקט? עד כמה ? לא כרגע

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? כן אוברקלוק בינוני על הכרטיס מסך אולי

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. כעקרון 1680*1050 אם ירצה השם, באמת, תקציב מוגדר תעשו איתו מה שאפשר..

בינתיים בניתי לי איזהשהוא מפרט שאני חושב שיהיה לי טוב, תגידו את דעתכם:

http:

mifar.th.png

תודה מראש.

פורסם

ב300 שקלים אתה לא תמצא ספק+מארז איכותיים (כלומר לא ג'נריים) שיחזיקו את המפרט כמו שצריך. רשום בבקשה את הספק והמארז שהטכנאי רוצה לשים לך. כעיקרון המפרט טוב, רק שים לב שלקחת מעבד TRAY כלומר מגיע ללא קירור למעבד- לכן יש צורך או לקחת גרסת BOX או לשים מאוורר בנפרד (לדוגמא אלפין 7). בנוסף, כרטיס המסך שלקחת לא משתלם- במחיר נמוך יותר ניתן למצוא כרטיס חזק יותר עם קירור לא רע- HD4850 של חברת ג'יגבייט שעלותו 575 שקלים בחנות הזו (לצערי לא ניתן לשים לינק, אתה תמצא בעצמך).

HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎

ניתן להחליף ללוח אם מצויין (לא כולל כרטיס מסך מובנה שכן יש לך אחד נפרד) כגון MA770-UD3/DS3 של ג'יגבייט גם כן. ניתן גם לקחת מעבד חזק יותר אם תרצה למרות שהנוכחי בהחלט אמור להספיק לשימושים הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

בוא נעזוב את נושא המארז והספק בצד..סיפור ארוך :P

נגיד שאני מקציב פשוט 2200 בשביל הרכיבים ששמתי וזהו

לגבי הלוח אם - גם זה שאני שמתי וגם זה שאתה הצעת, זה בסדר לשים איתם זכרונות 800Mhz ? כי אני רואה שהם תומכים ביותר אז זה לא עושה איזהשהוא DOWNCLOCK ללוח או למעבד ?

לגבי הקירור- רשמתי, תודה.

כרטיס מסך - עד כמה ה-4850 יותר חזק ? כעקרון המחיר של ה-4770 ירד ל-550 והסיבה שלקחתי אותו כי הוא יותר קריר וצורך פחות חשמל שמעבר לביצועים זה גם דברים שחשובים לי..

לגבי המעבד - כן אני אסתפק בינתיים בזה, בכל אופן הסיבה שלקחתי AMD כי זו אפשרות זולה עם לוח אם שתומך ב-AM3 כך שבעתיד אני יוכל לשדרג בקלות, ככה אני מקווה לפחות :)

תודה רבה

פורסם

בנוגע לזיכרונות, כן הלוח יקבל 800 אין מה לדאוג.

בנוגע לכרטיס מסך, גם הדגם הספציפי של HD4850 שהצעתי לך עלה יותר לפני מספר שבועות- בסביבות ה650 שקלים. הוא כולל קירור מעט טוב יותר מהסטוק של HD4770 ומעט חזק יותר. אם אתה מעדיף לקחת HD4770- לך עליו.

אני לא מציע לך לזלזל בספק. הוא אולי הרכיב הכי חשוב ואם הוא יהיה ג'נרי/חלש מדי הוא יגרום לקריסות, תקיעות וBSOD ואפילו יכול להפיל איתו רכיב אחר כגון לוח אם או הארדיסק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים