פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים שלום חברים,אבקש את עזרתכם.יש לי מחשב Dell Precision T3500 עם 12Gb זיכרון ואני רוצה לבצע שינוי גודל המחיצות ולאחר מכן גיבוי - GHOST.אני עושה BOOT מה-CD ומגיע לתפריט Hiren's בוחר בתוכנה ובמקום שהיא תופעל אני מקבל שגיאות.השגיאה מופיעה בתמונה המצורפת .[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים יש לך עוד אופצייה של תוכנות לבצע שינוי במחיצה.באיזו גירסה של HIRENS אתה משתמש?יש תוכנה בשם partition magic שהיא גם מאוד שימושית.תנסה אותהוגם יש לך את התוכנה ACRONICS TRUE IMAGE שהיא תוכנה מאוד טובה טובה לGHOSTבהצלחה
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים מחבר תודה על התגובה.אני ניסיתי להשתמש תוכנת HIRENS בגירסאות 9.3 & 9.7 & 10.0 ובכולם קיבלתי את אותה שגיאה.זה הכלי אשר איתו אני עובד, האם יש פתרון לבעיה הזאת ?
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים אני לא חושב שזה בגלל שיש למחשב X זיכרון RAM.לנהל מחיצות אתה יכול בקלות עם parted magic גם במחשבים שם 64GB של RAM בלי בעיות.לעבוד עם אימאג'ים של ghost אתה יכול מlive cd של התוכנה.
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים מחבר תודה אחי,קצת קשה לי להתרגל לשמות של התוכנות בדיסק הזהתוכל לתת לי קצת טיפים לשימוש בדיסק זה?מה הן התוכנות בדיסק הזה המקבילות לתוכנות הבאות:1. acronis disk director2. Norton Ghost
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים מחבר נמצא הפתרון.בתפריט של ה- Hiren's כנסו ל-DOS > DOS SETTINGS > HIMEMX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.