פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים אני צריך מחשב נייד ללימוד ( הולך ללמוד הנדסת מחשבים אני עיין לא יודע איזה תוכנות אני יצטרך ) , כמו כן אני גם רוצה מעבד חזק וכרטיס מסך טוב גם לסרטים ומשחקים.עדיפות ל 4 GB RAM או עם אפשרות לשדרוג ל - 4
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים סרטים זה לא בעיה אפילו הסלולרי שלי מריץ סרטי HD בקשר למשחקים איזה משחקים תרוצה להריץ GTA 4 או סופר מריו תראה אני ממליץ לך לקנות קונסולה אקס בוקס 360 מוכרים ביד 2 כולל צרוב הכל ,ואז תקנה ב5000 שח מחשב נייד לעבודה סרטים אם אתה רוצה יש לי נייד שאני לא צריך אם אתה בעניין דבר איתי בפרטי ביי
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים מחבר הבעיה שלי היא שאני הולך ללמוד בעיר אחרת אני לא יתחיל לקנות אקס בוקס וטלוויזיות אז התגובה שלך לא כל כך עוזרת לי...אני צריך המלצות למחשבים בשביל מה שאמרתי (אני יודע שסרטים זו לא הבעיה... )
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים Ninja 29,אני אבהיר את זה בצורה שלא משתמעת לשתי פנים - תפסיק לפרסם את הנייד שלך בפורום. זה בניגוד לחוקים ובמקרה שלך מייצר גם ספאם.בקשתי ממך להפסיק כבר מספר פעמים כולל בהודעה פרטית ולכן אני נאלצת לתת לך אזהרה רשמית. יש לך אזהרה ראשונה על פרסום, בשלישית תושתק/ תורחק בהתאם להחלטת אחראי הפורום הכללי.avishai445, על אילו משחקים מדובר?
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים מחבר wolfenstein למשל , battlefield, call of duty , enemy territory ומשחקי FPS שונים למיניהם.כמו שאמרתי אני רוצה מחשב עד 6,000 שקלים שיש לו : כרטיס מסך טובמעבד חזק4 GB RAM מסך HD וחיבור HDMI
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים ממליץ לך ASUS G51VX RX05, הם לא קיימים בארץ אבל זה לא ממש בעיה להביא אותם (אם אתה רוצה הסבר תפנה אלי בפרטי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.