עבור לתוכן

עזרה בזיהוי גוק שרוף ב leadtek 7900gs

Featured Replies

פורסם

היי

נשרף לי הכרטיס מסך וחשבתי אולי יש למשהו את הכרטיס leadtek winfast px7900gs כדי שאוכל לזהות את הגוק השרוף.

פורסם

אם היה ג'וק שרוף במידה כזו שרואים זאת היית, רואה שהוא שרוף גם בלי בסיס להשוואה (מה עוד שמה שעלול "להשרף" בד"כ יימצא תחת קוף קרור כלשהו, ואני בספק שמישהו כאן יסכים לפרק את הקרור של הכרטיס שלו רק בשביל הבדיקה הזאת שלך). אם אתה חושד שמשהו נשרף, הפוך את הכרטיס וחפש על הפלסטיק אזורים של שינוי צבע המצביעים על נזקי חום, או לחילופין קבלים נפוחים (בצידו ה"עליון" של הכרטיס הפעם כמובן).

בכל מקרה, באמת שאין לי מושג איך זה יעזור לך. נניח וזיהית את הרכיב השרוף, מה הלאה?

פורסם
  • מחבר

אני מזהה את הגוק והוא לא תחת גוף קירור אלא בצד של הלוח אבל בגלל שהוא שרוף אני לא רואה את כל האותיות הכתובות עליו.

אם למשהוא יש את הכרטיס הזה הוא יוכל לעזור לי בקלות.

פורסם

אבל זה בדיוק מה שאני שואל, איך זה יעזור לך? זה לא שיש לך דרך להחליף אותו או משהו...

פורסם

זה שהוא שחור ושכתוב עליו בלייזר זה לא אומר שהוא שרוף

אילו בעיות הוא עושה\עשה?

פורסם

מה שVIC07 מנסה לשאול, ולא מקבל תשובה, זה:

נגיד שמצאת שאחד מהצ'יפים של הזיכרונות שרוף, או אפילו הGPU עצמו, מה תעשה? תחליף אותו?

פורסם
  • מחבר

למה?אי אפשר בעזרת חבר טכנאי עם מעבדה?

פורסם

אף מעבדת מחשבים לא מתעסקת עם החלפת ג'וקים על כרטיסי מסך פשוט כי זה כמעט בלתי אפשרי אפילו אם יש לך את הכלים הבסיסיים, מה גם ש"חלקי החילוף" ממש לא קיימים בנפרד מהכרטיסים עצמם.

פורסם

ידידי, חבל על הזמן, העבודה וההשקעה.

תקנה חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים