פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים היינשרף לי הכרטיס מסך וחשבתי אולי יש למשהו את הכרטיס leadtek winfast px7900gs כדי שאוכל לזהות את הגוק השרוף.
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים אם היה ג'וק שרוף במידה כזו שרואים זאת היית, רואה שהוא שרוף גם בלי בסיס להשוואה (מה עוד שמה שעלול "להשרף" בד"כ יימצא תחת קוף קרור כלשהו, ואני בספק שמישהו כאן יסכים לפרק את הקרור של הכרטיס שלו רק בשביל הבדיקה הזאת שלך). אם אתה חושד שמשהו נשרף, הפוך את הכרטיס וחפש על הפלסטיק אזורים של שינוי צבע המצביעים על נזקי חום, או לחילופין קבלים נפוחים (בצידו ה"עליון" של הכרטיס הפעם כמובן).בכל מקרה, באמת שאין לי מושג איך זה יעזור לך. נניח וזיהית את הרכיב השרוף, מה הלאה?
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים מחבר אני מזהה את הגוק והוא לא תחת גוף קירור אלא בצד של הלוח אבל בגלל שהוא שרוף אני לא רואה את כל האותיות הכתובות עליו.אם למשהוא יש את הכרטיס הזה הוא יוכל לעזור לי בקלות.
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים אבל זה בדיוק מה שאני שואל, איך זה יעזור לך? זה לא שיש לך דרך להחליף אותו או משהו...
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים זה שהוא שחור ושכתוב עליו בלייזר זה לא אומר שהוא שרוףאילו בעיות הוא עושה\עשה?
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים מה שVIC07 מנסה לשאול, ולא מקבל תשובה, זה:נגיד שמצאת שאחד מהצ'יפים של הזיכרונות שרוף, או אפילו הGPU עצמו, מה תעשה? תחליף אותו?
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים אף מעבדת מחשבים לא מתעסקת עם החלפת ג'וקים על כרטיסי מסך פשוט כי זה כמעט בלתי אפשרי אפילו אם יש לך את הכלים הבסיסיים, מה גם ש"חלקי החילוף" ממש לא קיימים בנפרד מהכרטיסים עצמם.
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים זה הכרטיס http://xtreview.com/images-added.php?image=images/lead-7900gs-card.jpg&id=632 אם נשרף לך באמת ג'וק אז אי אפשר לתקן אבל אם זה קבל\מייצב מתח אז זה אפשרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.