עבור לתוכן

מחשב נייד של HASEE ב-1,440 שקל

Featured Replies

פורסם

את המחשב ניתן יהיה לרכוש ב-36 תשלומים ללא ריבית. חבילת המחשוב לתלמיד כוללת מחשב נייד Hasee הכולל צג 10.2 אינץ', דיסק קשיח 120GB, זיכרון 1GB, מערכת הפעלה Windows XP, תקשורת אלחוטית ותוכנת Office 2007 Home & Student 1Y Pre Payd Edition. המבצע יחל ב-1 בספטמבר.

האם כדאי? מחיר לעומת התמורה?

פורסם

לא מציעה גדולה אלא אם אתה הולך לנצל את מלוא התשלומים האפשריים.

פורסם

המחשב המדובר מדגם

Hasee Mj122

Atom N270

120GB HDD

1GB

3 Cell

1.2Kg

3XUSB2.0

VGA

SD Card-Reader

Rj-45

Mic \ Phones

Windows XP English

3 Year Warranty

למי שמחפש נט-בוק Proper, אני ממליץ לקנות את ה1005HA או את האייסר D150 / D250

למי שמחפש מציאות, מחשב לילד, מחשב ראשון, מחשב בסיסי לחלוטין אכן הHASEE מהווה פתרון מצויין ותמורה יפה מאוד למחיר.

מניסיון של יומיים עם ההאסי הנ"ל אני יכול לספר שאני מופתע לטובה.

פורסם

שלום, אתה או מישהו אחר יכול להסביר למה אתה מתכוון מחשב "פרופר" - ז"א מה בדיוק ההבדל בינו לבין האייסר וה1005HA?

תודה

פורסם

האמת שזה קצת קשה להסביר את זה, אבל נשתמש באנלוגיה של אוכל - זה כמו ההבדל בין לאכול סנדוויץ בחטף, לבין לאכול ארוחה דשנה, בשניהם אתה בסוף תהיה שבע, אבל אתה בטח תסכים איתי שלארוחה דשנה יש ערך מוסף.

ולעיניין - ההבדל בין ה 1005HA לבין ההאסי

לאסוס מעבד חזק יותר, N280 1.66Ghz 667Mhz FSB לעומת N270 1.6Ghz 533Mhz בפועל - סרט FHD שעובד חלק בN280 , קירטע בזורה מזוויעה בN70 - קודקים זהים, תוכנה זהה, סרט זהה.

לאסוס יש סוללה 6 תאים שמספקת 10 שעות עבודה ( ללא WIFI BT במצב אקונומי ) לעומת 3 שעות באסי (נתוני יצרן) , שבפועל מ 80% סוללה ל 6% לקח לי שעה של עבודה מאומצת .

לאסוס יש WiFi בתקן N (טיוטא) , לעומת תקן G בהאסי, וBT .

עיצוב לטובת האסוס, לוח מקשים בפריסה נכונה ונוחה הרבה יותר, ברירת מצבים באסוס - AUTO\ECONOMY\SUPER , באסוס - טאץ-פאד עם זום (כמו באייפון)

אלו ההבדלים שעולים לי לראש בינתיים, ונראה לי שזה דיי מסכם את העניין.

פורסם

הHASEE כן מציג מחיר נמוך מאד, אבל נקודות החולשה שלו הן:

הנדסת אנוש

סוללה חלשה, סוללות ה3 תאים הללו לא מאפשרות זמן עבודה סביר עם המחשבים.

עדיף בהחלט לקנות מחשב עם סוללת 6 תאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים