פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים אהלן התחדשתי היום במעבד I7 920 , לוח אם של אסוס P6 וקיט זיכרונות של 3 DDR3 1066הרכבתי הכל הכל עובד מצויין עד שזה מגיע לוינדוס שם המחשב ניתקע ולא מוכן לזוזאשמח לעצותכםתודה
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים איזה מערכת הפעלה בדיוק?באיזה שלב המערכת נתקעת?האם ניסית safe mode?מי הרכיב את המחשב?האם המערכת הייתה כבר מותקנת הוא נתקע בהתקנה?מה המפרט המלא?אין לנו כדור בדולח כדי לנחש את כל זה.
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים כשמחליפים לוח חייבים לפרמט את המחשב, כל רכיב אחר לא דורש פירמוט, אך כל המערכת בנויה על הלוח וכשמחליפים אותו שום דבר כבר לא מותאם וזה דורש התקנת ווינדוס חדשה.
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים מחבר המצב כרגע הוא שעשיתי פורמט: מדובר בהתקנה של ווינדוס XP SP3 בעברית32 ביט, בהתחלה הווינדוס עלה מייד לאחר ההתקנה התקנתי את כל הדרייברים מהדיסק של הלוח אם באיה שהוא שלה המחשב ניתק ועשיתי ריסטרט מאז שוב המחשב ניתקע בתמונה שבה רץ הבר של הויינדוס הוא עובר את השלב הזה ואז ניתקע במסך שחורsafe mode לא עולה גם ניתקע אחרי טעינת הקבצים במסך שחוראני הרכבתי את המחשבמפרט מלאמעבד i7 920לוח אם asus p6tזיכרונות kit 3GB 1066 DDR3ספק כוח Ezcool 500W mode PS-1000כרטיס מסך msi geforce 9800GT2 דיסקים קשיחים אחד מחובר IDE hitachi ואחד מחבור בSATA WDasus CD\RWכרטיס טלווזיה leatek PVRכרטיס רשת אלחוטי של edimax6 מאווררים שמחוברים לספק
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים 1. הגיע הזמן שלמערכת הזו יהיה גם ספק כח.2. ניסית להתקין גרסא אחרת של WINDOWS?3. לא תמיד אמורים להתקין את כל מה שבא בדיסק של הלוח.
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים מחבר יש ספק כוח ולא ניסיתי להתקין גירסא ווינדוס אחרת איזו אתה ממליץ?מה אתה ממליץ לעשות בתחלס כי לא רשמת שום הצעה
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים מחבר החלפת לוח, התקן ווינדוס מחדש, יפתור לך את כל הבעיות.החלפת איזה לוח, התקנתי ווינדוס מחדש וזה לא עזר
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים מדובר בהתקנה של ווינדוס XP SP3 בעברית32 ביט למה עברית ?אני אומר שתלך על גרסת ווינדוס אחרת גם SP3 אבל פשוט אחרת כי אין סיבה שזה לא יעבוד ! ואם זה לא זורם אז כן יש מצב לבעיית תאימות ( משמה לוח ).עברית או לא עברית זה החלטה שלך !
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים מחבר למה עברית ?אני אומר שתלך על גרסת ווינדוס אחרת גם SP3 אבל פשוט אחרת כי אין סיבה שזה לא יעבוד ! ואם זה לא זורם אז כן יש מצב לבעיית תאימות ( משמה לוח ).עברית או לא עברית זה החלטה שלך !לוח לא תואם את מה? מבחינת תאימות הם תואמים מדובר בלוח שמותאם למעבדים i7 ובלוח אם שתומך בזיכרונות שקיימים על איזה בעיית תאימות את מדבר
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים תסכים איתי שלפי מה שאתה מספר לא אמורה להיות שום בעיה להתקין את מערכת ההפעלה!משום שזה לא עובד אני מנסה להבין להבין מה יכול להיות נסיתי אולי לבדוק אם יש גרסת BIOS חדשה יותר ללוח אם ! ( לי זה נשמע באמת כאילו יש בעיה אם הלוח ) ושנית נסה אולי להחליף את דיסק ההתשקנה של ה XP אולי הוא לא בסידר ! ( פחות הגיוני אבל אפשרי ! )
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים מחבר תסכים איתי שלפי מה שאתה מספר לא אמורה להיות שום בעיה להתקין את מערכת ההפעלה!משום שזה לא עובד אני מנסה להבין להבין מה יכול להיות נסיתי אולי לבדוק אם יש גרסת BIOS חדשה יותר ללוח אם ! ( לי זה נשמע באמת כאילו יש בעיה אם הלוח ) ושנית נסה אולי להחליף את דיסק ההתשקנה של ה XP אולי הוא לא בסידר ! ( פחות הגיוני אבל אפשרי ! ) אין לי אפשרות לעשות UPDATE לביוס כי אני לא מצליח להגיע לווינדוס ומהדוס אני לא ממש רוצה לעשות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.