עבור לתוכן

מפרט מחשב גיימינג 4500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

hw_joe המליץ בדיוק מה כדאי להזמין, ואתה, על דעת עצמך, החלטת שלא לנהוג לפי המלצתו... כך שאם אינך מסוגל להודות בשגיאותיך - לפחות אל תלכלך.

פורסם

jorylit, כל עוד לא עשו שימוש במוצר והמוצר לא יצא מהחנות אתה יכול לדרוש שיחליפו את אותו מכל סיבה שתרצה!

hw_joe , הבנתי שהמלצתך היא ל Samsung EG F2...

חולק על המלצתך, אפילו הביקורות שהבאת קישור אליהם מדגישות שאומנם הדיסק שקט וחסכוני אבל בביצועים אינו יכול להשתוות לדיסקים עם מהירות סיבוב ציר 7200rpm (באותו נפח)! ולפי כך אינו יכול להיות דיסק "אופרטיבי" מומלץ !

פורסם

1. מערכת מחשב שהוזמנה מורכבת, עשויה להיחשב כ-"מוצר שיוצר במיוחד עבור הלקוח" - וככזו איננה ניתנת, כעיקרון, להחזרה לאחר גמר ייצורה (למעט במקריי פגם או אי-התאמה, למשל).

2. מדבריך נראה שפיספסת בקריאת הנתונים/הגרפים, נא עיין בהם שנית. ולעניין הסל"ד - מבחינת רוחב-הפס (כלומר : מהירות הקריאה/כתיבה), ובמידה מסויימת גם מבחינת זמן-הגישה, הגדלת נפח הדיסקות - מ-334GB בסדרת ה-F1, ל-500GB בסדרת ה-F2, מפצה על ההפרש בסל"ד בין קו ה-SpinPoint (כונני 7200סל"ד) לקו ה-EcoGreen (כונני 5400סל"ד).

פורסם

לא התכוונתי "ללכלך", פשוט אני מתוסכל כי שנה שלמה אני חוסך בשביל מחשב חדש ואני רוצה שהוא יחזיק לכמה שנים טובות כי אני לא אוהב להתעסק עם כל המסחרה הזאת של קניית מחשב, חוץ מיזה זה טעות שלי שמיהרתי ורצתי לקנות מחשב במקום להיות סגור עליו ב200 אחוז ואח"כ להזמין, לקח למחשב הבא.

פורסם

מה בדיוק פיספסתי בקריאת הגרפים? אולי תאיר את עייני...

הביקורת משווה בין דיסקים חסכוניים... ומה ?!

ואיך בדיוק עשית השוואה בין EG ל 7200rpm מתוך הגרף?

ציטוט מתוך הביקורת :

Despite its 5,400 RPM spindle speed, the F2 EG drives deliver maximum read throughput of 107-113 MB/s, depending on the capacity point, and low power consumption across all our four tests. However, the F2EG was not designed to deliver top performance in demanding applications. Other drives outperform it in many PCMark Vantage tests, as well as I/O performance benchmarks

ועוד אחד:

Western Digital RE4: The Power-Saving Application Drive

This is the first power-saving hard drive on which we would actually recommend installing an operating system and applications. Thanks to quick access times and unexpectedly high I/O performance, the RE4 RAID Edition drive delivered very respectable application performance, timely throughput, and low power consumption numbers

גם ה LETENCY של הדיסק הינו 5.5 מול 4.2~ של 7200rpm ולכך יש השפעה על OS (קפיצות מסקטור לסקטור)!

שורה תחתונה, אם יש לך הסבר מדויק למה ה EG מומלץ כדיסק תחת OS, אני ישמח לדעת/להחכים...

פורסם

זה בדיוק העניין : אין להפרש בשיהוי-האיתור ("Seek Latency") משמעות רבה מחוץ למע' מרובות-משתמשים (כגון : שרתים), או יישומים אחרים שבהן מתבצעת גישה-אקראית מרובה במיוחד (ואפילו שם, שימוש בזיכרון-מערכת מוגדל כמטמון-כוננים עשוי בהחלט למסך את ההפרש בשיהוי-האיתור).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים