פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים זה או המסך שלי או הכרטיס מסך, שהתקנתי לו את הדרייברים הכי עדכניים ועדין יש לי תבעיה אז ככה הבעיה היא כזאת, הצבעים במסך בסדר, חוץ מגוון הלבן.מי שמתעסק בפוטושופ יבין על מה אני מדבר, בוא נגיד כשאני רואה סרט או מפעיל תמונה שיש בה יותר מדי לבן(זריחת השמש בסרט לדוגמא) אז רואים את הלבן בצהוב כזה. כאילו הלבן נשרף ונהיה צהוב מחריד ככה זה גם במשחקים בתמונות ובסרטים מה אני עושה כדי לסדר את הבעיה? פרינט סקרין של הבעיה[בתמונה]
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים תביא תמונה יותר גדולה, לא מבחין למען האמת באיזורים צהובים.לפעמים קורה שלמסך שלי הצבעים משתנים אז אני מאפס אותו והכל מסתדר, לך לתפריט המסך ותאפס אותו.
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים מחבר הנה תראו כאן[br]פורסם בתאריך: 1.09.2009 בשעה 00:12:30 נכנס לקאטליסט בהגדרות חום הצבע. יש לך מרמת גוון צהוב עד ללבן אתה מתכוון בGAMMA ? הורדתי והעלתי ועדיין הכתמים הצהובים משתנים כל פעם באזור שונה בתמונה..כשאני מעלה או מוריד את הרמה
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים נופ. הבעיה במסך. אני אישית לא רואה דבר חוץ משחור ולבן והמסך שלי לא משוכלל או משהו.תאפס את המסך או שתעשה מה Oren_elec אמר.
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים מחבר אורןgammabrightesconstractאת אלה יש ליועדיין כמה שאני משחיר או מבהיר הצהוב משתנה פעם למעלה פעם בתמונה אבל אין צהוב כשהכל מושחר כמעט ואי אפשר לעבוד ככה על מחשב זה לא נורמלי
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים גם אני לא רואה כלום =\הבעיה אצלך, תנסה לאפס את כל הגדרות הCCCלאחר מכן תחזיר את הגדרות המסך לברירת מחדל. (איפוס)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.