עבור לתוכן

הגדרות ביוס למחשב חדש (שהורכב לבד)

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני וחבר הרכבנו מחשב חדש (המחשב של החבר) ונתקלנו בבעיה בהתקנת WIN7, ההתקנה היתה איטית מאוד - עברו כמה דקות עד שמסך בחירת השפות בהתקנת WIN7 עלה.

ניסיתי להתקין 2 גרסאות של WIN 7 - גירסה של 32 ביט וגירסה של 64 ביט ובשניהם הבעיה חזרה (הגרסאות חוקיות מהאתר של מיקרוסופט).

כאשר ניסית להריץ את הדיסקים במחשב שלי (פנטיום 4 3GHz ישן) ההתקנה היתה הרבה יותר מהירה - תוך מס' שניות הופיע חלון הגדרת השפות.

ניסיתי גם להעלות את לינוקס אובונטו עם Live CD במחשב שהרכבנו וכאן לא הייתה בעיה והכל רץ יחסית חלק.

אני חושב שהבעיה היא בהגדרות הביוס, מה ההגדרות שחשוב להגדיר בביוס לאחר הרכבת מחשב?

אם יש לכם רעיון אחר מה יכולה להיות הבעיה אתם מוזמנים לשתף.

החלקים במחשב שהורכב:

לוח אם של אסרוק P45R2000

מעבד Q6700

זיכרון 4GB DDR3 G.skill - לא זוכר את הדגם המדויק

כרטיס מסך Nvidia 9600

למנהלים אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה במידה ולא בבקשה תעבירו.

תודה.

פורסם

בגדול אם כל החומרה שלך מחוברת תקין והמחשב עובר פוסט..אז הגדרת ביוס כזאת או אחרת לא אמורה להשפיע בכל הקשור לזמן טעינת דיסק התקנה של הWINDOWS ...ההשפעה אם כבר תהיה בעת שימוש במערכת הפעלה.

ספציפית לWINDOWS 7 יש בעיית איטיות מסויימת בהתקנה אם במחשב לא קיים כונן FLOPPY ובBIOS מוגדר כאילו יש..

אז תבטל את הFLOPPY בביוס (בהנחה שאין לך אחד) או כל כונן אחר שמופיע בביוס כקיים ובפועל לא קיים .

פורסם

יכול להיות כונן סידי שלך קצת "קשה" לו לקרוא מדיסק של התקנה.

בגלל כונן או בגלל הסידי.

פורסם
  • מחבר

ספציפית לWINDOWS 7 יש בעיית איטיות מסויימת בהתקנה אם במחשב לא קיים כונן FLOPPY ובBIOS מוגדר כאילו יש..

אז תבטל את הFLOPPY בביוס (בהנחה שאין לך אחד) או כל כונן אחר שמופיע בביוס כקיים ובפועל לא קיים .

תודה!

זה פתר את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים