עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד ללימודים ...בתקציב של 5000 וסביבו..

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום..

אני שחף ואני חדש כאן באתר ומתחיל בעוד כחודש וחצי את לימודי התואר הראשון שלי ורציתי את המלצתכם בנוגע למחשב נייד מדגם טושיבה (וזו עדיפותי הגבוהה ביותר אלא אם כן ישנה חברה בעלת שם מוצלחת בסדר גודל שכזה כי שמעתי המלצות...)

המחשב עקרונית יתופקד אך ורק על עניין לימודים תוכן ואינטרנט לצבירת מידע ולכן אני צריך

מעבד חזק מאוד ומהיר..

תקושרת אלחוטית שלפחות יש WIFI ן BLUETOOTH

דיסק קשיח לא ענק בסדר גודל של 250 ג'יגה יספיק לי ...

זכרון פנימי חזק ואיכותי לפחות 4 ג'יגה..

מיקרופון ומצלמה מובנים....

הקיצר מחשב איכותי מאוד שלא יסולא מפז ממחשבים בעלי מחירים גבוהים משלו....

התקציב שלי לקראת מחשב שכזה הוא 5000 ואפשר אפילו טיפה מעל....

תודה רבה וכל טוב...

שחף

פורסם

היי

מה אתה מתחיל ללמוד?

לא בטוח שיש סיבה להשקיע כל כך הרבה בשביל מחשב ללימודים.

4 ג'יגה זכרון פנימי? אם מדובר במקצוע הומאני (מקצועות שלא צריך לעשות חישובים כמו בהנדסה, מתמטיקה, מדעי מחשב וכו'), ואתה רוצה נטו להקליד בזמן שיעורים, אין צורך במחשב בתקציב כזה, וחבל על הכסף, וכפי שאמרתי-ל-4 ג'יגה זכרון (יש סיבה שדווקא את זה ציינת?) בטח אין הצדקה.

גם לעניין המעבד המהיר והחזק-אם מה שתעשה בגדול הוא להקליד ולכתוב עבודות, לגלוש באינטרנט, לראות סרטים ולשחק משחקים קלים-באמת חבל להוציא כל כך הרבה כסף...

250 ג'יגה זה סטנדרטי היום. WIFI, מיקרופון, מצלמה ו-BLUETOOTH יש בכל מחשב נייד כיום, למעט דגמים מאוד מאוד מסוימים (שבארץ אני לא בטוח שמוצעים למכירה בכלל)

בכל מקרה-תאמר מה אתה הולך ללמוד ותגדיר ביתר דיוק מה אתה צריך, כי יכול מאוד להיות שאפשר להסתפק במחשב שעולה כמעט חצי מהתקציב שלך, מחשב שיעשה את העבודה נהדר

פורסם
  • מחבר

אז ככה ידידי...

אני כהנדסאי אלקטרוניקה מתחיל ללמוד לתואר ראשון כמהנדס חשמל ואלקטרוניקה B.Sc וכפי שאתה יודע או שלא ישנם המון התעסקויות עם מחקרים/חישוביםוהרבה מאוד זמן חיפוש יקר ערך מבחינת האינטרנט ומבחינת שמירת חומר, פרט לכך אני חובב מוזיקה וסביר להניח שגם רמקולים איכותיים ועוד לסרטים לא יזיק בכלל

ומבחינת המפרט אני מניח שציינתי ואפשר להתגמש מבחינת גודל המסך והמשקל גם כן (דברים ממש לא חשובים מבחינתי יחסית כמובן..) אבל חוץ מזה הייתי רוצה באמת מחשב מהיר ואפילו בסכום נמוך יותר כפי שתמצא ב"ה , אמין טוב ובעל אחריות לאורך זמן ...ובעל ביקרות טובה כדי שיחזיק לכל הפרמטרים שציינתי לאורך זמן ובאיכות מירבית...

תודה רבה על העזרה...

פורסם

נא להוסיף תקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים