עבור לתוכן

זה רק אני או שיצרניות כבר לא מוציאות מכשירים סלולריים חדשים עם מקשים?

Featured Replies

פורסם

זה רק אני או שיצרניות הסלולר מוציאות דגמים שווים חדשים רק עם מסכי מגע? מה הקטע? אני יודע בוודאות שהמון אנשים לא מוכנים בשום אופן לעבור למסך מגע (ובצדק) אז למה המגמה הזאת?

פורסם

זה סוג של מרוץ חימוש.

ברגע שמסך מגע נהיה פיצ'ר להשוואה, נוצר מצב שבולט לעין שבטלפון מסויים יש ובאחר אין.

ואז ממציאים לך שעטנז מגעיל כמו סמסונג "סול", שיש לו מסך מגע במקום מקשי ניווט. איזה כיף...

אני חושב שעדיין מוציאים, אבל חברות הסלולאר בארץ מחפשות תירוצים לסחוט עוד כסף מהלקוחות ולכן הם מביאים רק טלפונים יקרים ועוד מלבישים עליהם "חבילות גלישה".

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על חברות הסלולר אלא על היצרניות, אין מכשירים "שווים" חדשם עם כפתורים...

פורסם

זה כפי הנראה בכל זאת אתה.

רק אתמול פירסמה נוקיה טלפון חדש N900 , עם מערכת הפעלה מבוססת לינוקס ועם מקשים. ;D

כך הוא נראה

nn900-r.jpg

ולעומת זאת אם אתה מתכוון במילה מקשים , ללחצנים של הדלקה ,כיבוי , SEND וכו'...אזי אולי בכל זאת.....

.

פורסם
אני חושב שעדיין מוציאים, אבל חברות הסלולאר בארץ מחפשות תירוצים לסחוט עוד כסף מהלקוחות ולכן הם מביאים רק טלפונים יקרים ועוד מלבישים עליהם "חבילות גלישה".

:xyxthumbs:

דוגמאות:

http://www.motorola.com/consumers/v/index.jsp?vgnextoid=41ac55aec2c6b110VgnVCM1000008406b00aRCRD&appInstanceName=default

פורסם

זה לא ממש נכון..לסוני אריקסון יש הרבה דגמים חדשים לא רעים שהם לא מגע..

כגון : , JALOU , W508 , T715 , YARI , T707 ועוד כמה...

הם פשוט לא מפורסמים כמו ה SATIO החדש של SE או XPERIA . אבל יש אותם...

פורסם

רוב המכשירים החדשים של נוקיה הם ללא מסך מגע.

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על ספינות דגל

פורסם

אני מדבר על ספינות דגל

והN900 הוא לא ספינת דגל?

פורסם
  • מחבר

אין לו מקשים, בשימוש יומיומי אתה תלוי לחלוטין במסך מגע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים