עבור לתוכן

רוכשי אייפון בחנויות איי-דיגיטל יחויבו להצטרף לאורנג'

Featured Replies

פורסם

100 זה הרבה במדינה קטנה כמו שלנו ולמכשיר כה יקר, אבל לא יותר מדי, סתם להשווה, כבר מכרו 40 אלף מכשירי N97 שנמכר פה רק חודש-חודשיים וגם הוא לא מכשיר זול.

• תגובות 50
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אולי שכחתם קצת פרטים ...

החוזה של אפל מול כל אחת מהספקיות הוא 100 אלף יחידות שנתי , והחוזה הוא ל3 שנים , קרי , 900 אלף מכשירים שצריכים להמכר תוך 3 שנים .

אני לא יודע אם החוזה כולל גם דגמים חדשים יותר , או שהוא מתבוסס על דגם ספציפי אחד , ואז העדר הישראלי ידפק עם המכשיר הארור הזה , לקחו פרסקוט ושמו אותו בפחית חמוצים , ואחר כך עוד מתלוננים שהוא מתחמם , מצהיב , מתפוצץ , מוציא עשן והתצוגה שלו נראית כאילו אכלה 3 קילו ירוק .

כל , אבל כל מי שיש ברשותו מכשיר סלולרי זה או אחר , הולכים להדפק מהעסקה המשולשת הזאת .

אלה שלא ישדרגו ישלמו אקסטרה על אלה שלא שידרגו ועל המלאי התקוע , ואלה שכן ישדרגו , יאכלו דמי מנוי חודשיים שבמקומם אפשר להחזיק גטס חמדמדה + דלק לנסוע לסופר .

פורסם

אולי שכחתם קצת פרטים ...

החוזה של אפל מול כל אחת מהספקיות הוא 100 אלף יחידות שנתי , והחוזה הוא ל3 שנים , קרי , 900 אלף מכשירים שצריכים להמכר תוך 3 שנים .

אני לא יודע אם החוזה כולל גם דגמים חדשים יותר , או שהוא מתבוסס על דגם ספציפי אחד , ואז העדר הישראלי ידפק עם המכשיר הארור הזה , לקחו פרסקוט ושמו אותו בפחית חמוצים , ואחר כך עוד מתלוננים שהוא מתחמם , מצהיב , מתפוצץ , מוציא עשן והתצוגה שלו נראית כאילו אכלה 3 קילו ירוק .

כל , אבל כל מי שיש ברשותו מכשיר סלולרי זה או אחר , הולכים להדפק מהעסקה המשולשת הזאת .

אלה שלא ישדרגו ישלמו אקסטרה על אלה שלא שידרגו ועל המלאי התקוע , ואלה שכן ישדרגו , יאכלו דמי מנוי חודשיים שבמקומם אפשר להחזיק גטס חמדמדה + דלק לנסוע לסופר .

מה לעשות אחינו לא הכול וורד

בחיים ::) :-[

פורסם

אולי שכחתם קצת פרטים ...

למעשה החוזה הוא 80 אלף שנתי ל3 שנים בכל חברה

720 אלף מכשירים שצריכים להמכר כאן בשלוש שנים כולל דגמים חדשים שיצאו

לדעתי זה בכלל לא בשמיים למכור את הכמות הזאת, במיוחד לא לאור העובדה שבכל שנה יוצא דגם חדש ושחצי שנה אחרי ההשקה הצפוייה בארץ צפוי דגם חדש

פורסם

אשמח אם תוכל לשלוח לי בהודעה פרטית את ההסכם גם... בלי השם כמובן...

נרשמתי להרשמה מוקדמת בסלקום ולמיטב הבנתי אין שום נתונים נוספים - לא על חבילות ולא על מחיר המכשיר

*לגבי מחיר המכשיר הוא יהיה חייב להיות זהה לזה של אורנג' - זה ההסכם של אפל.

ביררתי את העיניין ואכן זהו המחיר שהוא קיבל.

אבל הסיבה שהוא קיבל את המחיר הזה הוא בגלל שבעסק שלו יש בערך 40 מכשירים מה שלא ידעתי. והוא כניראה הפעיל עליהם לחץ וקיבל רק טלפון

אחד במחיר כזה בשבילו. אני לא יודע מה המחיר הרישמי ללקוחות פרטיים.

ככה שזה מסביר את העיניין שאחרים לא יכולים להזמין את המכשיר עדיין ולא קיבלו מחירים.

זה לא אקטואלי ללקוחות פרטיים בסופו של דבר לצערי.

פורסם
  • מחבר

^ חארטה.

תעלה סריקה או צילום של ההסכם או שתפסיק לבלבל את המוח. אף אחת מהמפעילות לא משחררת שום מידע לגבי המחירים כרגע, לא לפרטי ולא לעסקי, נקודה.

פורסם

אתה יודע מה, אני יהפוך עולמות בשביל למצוא סורק איפה שהוא ואני יעלה את המסמך לאתר.

והכל רק בשביל להוציא אותך מפגר.

אולי אז, לא תהיה בטוח שאתה יודע הכל.

פורסם

אני אומר בכנות ואל תעלב , כולנו פה מקווים שתמצא סורק כי זה נשמע ממש לא הגיוני...

פורסם

40 מכשירים סך הכל?

חברה סלולרית לא תבצע מהלך כזה, רק בגלל שיש לו 40 מכשירים...

החברה הזאת נחשבת קטנה עד בינונית בשביל החברות הסלולריות.

פורסם

אתם סתם מתלהמים. כולה מכשיר אחד. רק בשבילו, מה הביג דיל.

עוד לא יודעים מה המחירים בכלל.

פורסם
  • מחבר

עוד לא יודעים מה המחירים בכלל.

:kopfpatsch:

זה בדיוק העניין, אין עוד מחירים. אין בשלב הזה בן אדם אחד בסלקום\אורנג'\פלאפון שרשאי (או אפילו יכול) לתת מחיר על האייפון 3GS\3G, גם לא ללקוח עסקי עם 500 מכשירים, מה אתה לא מבין? בטח ובטח לא לבצע מכירה בפועל של המכשיר כמו שהחבר שלך טוען.

בקיצור..

תעלה סריקה או צילום של ההסכם או שתפסיק לבלבל את המוח.
פורסם

:kopfpatsch:

זה בדיוק העניין, אין עוד מחירים. אין בשלב הזה בן אדם אחד בסלקום\אורנג'\פלאפון שרשאי (או אפילו יכול) לתת מחיר על האייפון 3GS\3G, גם לא ללקוח עסקי עם 500 מכשירים, מה אתה לא מבין? בטח ובטח לא לבצע מכירה בפועל של המכשיר כמו שהחבר שלך טוען.

בקיצור..

האמת שביום חמישי התקשרו אלי מסלקום לערוך סקר על חבילות תוכן שונות שילוו מכשיר "חדשני" וזה ציטוט ישיר בערך, החבילה הזולה ביותר הייתה DATA מעפנה עם 50SMSים ב54 שקל לחודש עם עלות שיחה מאוד גבוהה יחסית למסלולים הרגילים(כמעט כפול מרוב המסלולים, עלות דיי דומה לטוקמן)

היקרה ביותר הייתה 249 שקל לחודש עם גלישה ללא הגבלה, 200 הודעות SMS, ו120 דקות שיחה כזכור לי...

פורסם

כן אבל לפעמים זה רק ניסיונות שלהם לבדוק לאיזה סוג חבילות אנשים יהיו מוכנים להתחייב.

זה דומה לזה שאתה מקבל הודעה שאתה זכאי למכשיר חינם ובעצם הוא לא ממש חינם.

חוץ מזה שמה שאתה אומר נשמע הרבה יותר הגיוני מ"חבר שלי בסלקום ,סגרו איתו מחיר על האייפון ועל החבילות".

פורסם

הינה חומר למחשבה קניתי מכשיר בהיתחייבות לאחת ממפעילות הסוללר ואפס איבדתי אותו

מה קורה עכשו משלמים הישתתפות עצמית ויש לי מכשיר חדש :)

את הישן אני מוכר במחיר יותר זול + עלות ההישתתפות העצמית גוזר קופון ואפשר ליפרוץ אותו ולהישתמש בו.

פורסם

אפשר גם לשדוד בנק ולקנות עם הכסף אייפון, זה אפילו יותר רווחי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים