עבור לתוכן

רוכשי אייפון בחנויות איי-דיגיטל יחויבו להצטרף לאורנג'

Featured Replies

פורסם

זה עדיין נורא זול.

עריכה: 200 בחודש?? זה לא מה שהבנתי ממנו. אני אבדוק איתו

• תגובות 50
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

למה לעזאזל שייתנו לך מכשיר כל כך יקר ונחשק ב800 ש"ח בלבד? במיוחד כשחצי מהעלות שלו מסובסדת ע"י המפעילה עצמה..

את הרווח יוצרים מהחבילות המיוחדות שבאות עם המכשיר, זה הסידור מאז ומתמיד.

פורסם

בנוסף, בארה"ב מחייבים לחבילות שהזולה ביותר עולה 250-230 שקל בחודש ושם זה בהתחייבות לשנתיים, ופה החוק מאפשר התחייבות של עד שנה וחצי בלבד, המפעילות יצטרכו לחייב לחבילות מאוד יקרות כדי להחזיר את הסבסוד ובסופו של דבר גם להרוויח.

פורסם

^^^

ההבדל הוא שהחבילות שם כן שוות את הכסף, לא כמו בארץ

פורסם

איך אתה יודע שהחבילה שהאיפון ימכר איתה בארץ לא תהיה משתלמת?

וד"א החבילה של AT&T עם האיפון משתלמת רק לחלק קטן של השוק.

פורסם

דיברתי כרגע אם חבר שהזמין את המכשיר מסלקום. המכשיר עלה 800 שקל פלוס תשלום של 20 שקלים בחודש.

שאלתי אותו לגבי ה200 ש"ח והוא אמר שאין שום סיכוי בעולם ויש לו את ההסכם בעסק.

יכול להיות שזה משחק של מסלולים למרות שהוא כבר לקוח שנים בסלקום.

אולי בגלל שהוא לקוח עסקי :nixweiss: לא יודע.

אבל הוא לא התחייב לחבילת דאטה או שום חבילה כזאת או אחרת.

פורסם

תעשה לי טובה אין סיכוי שהוא הזמין אותו מסלקום כי לסלקום עדיין אין אותו, ובנוסף הייתי אתמול בחנות שלהם ושאלתי אותם על זה והם אמרו שהם לא יודעים אפילו מתי הוא יגיע, אבל מה שכן המחיר יהיה גבוה...

פורסם
  • מחבר

דיברתי כרגע אם חבר שהזמין את המכשיר מסלקום. המכשיר עלה 800 שקל פלוס תשלום של 20 שקלים בחודש.

שאלתי אותו לגבי ה200 ש"ח והוא אמר שאין שום סיכוי בעולם ויש לו את ההסכם בבית.

יכול להיות שזה משחק של מסלולים למרות שהוא כבר לקוח שנים בסלקום.

אולי בגלל שהוא לקוח עסקי :nixweiss: לא יודע.

אבל הוא לא התחייב לחבילת דאטה או שום חבילה כזאת או אחרת.

חבר שלך מחרטט אותך, חברה שלי במקרה עובדת בסלקום (לא בתפקיד זוטר) ואין דבר כזה, גם לא בעסקי.

*ואגב שלא ייצא מזה שאני מקור מוסמך למחירים המדוייקים או משהו כזה, כי אני ממש לא.

היא בעצמה לא יודעת, יש אצלהם מעטה סודיות די גדול על העניין.

פורסם

תעשה לי טובה אין סיכוי שהוא הזמין אותו מסלקום כי לסלקום עדיין אין אותו, ובנוסף הייתי אתמול בחנות שלהם ושאלתי אותם על זה והם אמרו שהם לא יודעים אפילו מתי הוא יגיע, אבל מה שכן המחיר יהיה גבוה...

כן, אני משקר.

הייתי מוכיח לך שהוא כן הזמין אם היה לך מה להפסיד. להתאמץ בשבילך סתם אני לא מתכוון.

cleric: אנחנו כבר עברנו את הגיל של החירטוטים. אין לו שום סיבה ל"חרטט". הוא בעל עסק עם מספר טלפונים, יכול להיות שבגלל שהוא עסקי מועדף

אני יגיד לו שישלח לי את ההסכם ואני אבדוק אותו. גם אותי זה מאוד מעניין.

פורסם
  • מחבר

או שהוא משקר, או שהוא נרשם להרשמה המוקדמת והוא מתבלבל. ( מצד שני לא מצויינים שם שום מחירים..)

פורסם

או שהוא משקר, או שהוא נרשם להרשמה המוקדמת והוא מתבלבל. ( מצד שני לא מצויינים שם שום מחירים..)

לשקר הוא לא משקר צא מהסרט. אם כבר הוא טועה, מה שלא הגיוני כי הוא לא מפגר והוא יודע מה הוא עושה.

כמו שאמרתי, דיברתי איתו והוא אמר שההסכם בעסק והוא ישלח לי אותו מחר למייל. אני אבדוק אותו ויעדכן.

פורסם

הייתי מעדיף לשלם על המכשיר יותר מאשר להתחייב לחבילת נתונים מופרכת בספקית הסלולר. כרגע עם נוקיה 5800, חבילת דור 3 טיפשית שלא ביקשתי אבל מאפשרת לי לבדוק מייל (שזה פחות או יותר הדבר היחידי שאני עושה עם זה), החשבון הכולל שלי לא עובר את ה200 שקל בחודש. אם אני רוצה איי פון (למרות שתכלס, הייתי מעדיף שזה ישאר בתור סמל סטטוס ולא יהיה אותו לכל העולם) אני הרי אצטרך לשלם מינימום 200 שקל על חבילת מידע מיותרת שאני לא צריך, כמו רוב מדינת ישראל. די ברור מראש שתהיה עשיקה אכזרית בכל ענייני החבילות.

עכשיו למה שאני קצת פחות מבין, אם אני זוכר נכון ספקיות הסלולר מחוייבות למכור כל אחת כ200 אלף מכשירים כאלה, טוטאל 600 אלף מכשירים במדינת ישראל, זה אומר שהם יפסיקו בכוונה לסבסד טלפונים של חברות מתחרות כמו נוקיה רק בשביל להכריח את כולם לקנות איי פון? איך הם בכלל יכולים להתחייב על כל כך הרבה יחידות. אני יודע שיש פה יותר טלפונים מבני אדם, אבל רוב האנשים לא ממש צריכים איי פון.

פורסם

^^^

ומתי אנשים קונים את מה שהם צריכים?

הם קונים את מה שדוחפים להם

פורסם

אם אני זוכר נכון ספקיות הסלולר מחוייבות למכור כל אחת כ100 אלף מכשירים כאלה, טוטאל 300 אלף מכשירים במדינת ישראל,

לא זכרת נכון...

פורסם

אני יגיד לו שישלח לי את ההסכם ואני אבדוק אותו. גם אותי זה מאוד מעניין.

אשמח אם תוכל לשלוח לי בהודעה פרטית את ההסכם גם... בלי השם כמובן...

נרשמתי להרשמה מוקדמת בסלקום ולמיטב הבנתי אין שום נתונים נוספים - לא על חבילות ולא על מחיר המכשיר

*לגבי מחיר המכשיר הוא יהיה חייב להיות זהה לזה של אורנג' - זה ההסכם של אפל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים