עבור לתוכן

רוכשי אייפון בחנויות איי-דיגיטל יחויבו להצטרף לאורנג'

Featured Replies

פורסם

http://it.themarker.com/tmit/article/7928

וכך נגוזה לה התקווה לקנות בארץ את המכשיר במחירים סבירים ללא התחייבות... >:(

• תגובות 50
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לך תדע. אולי עדיין יש אופצייה שהמכשיר יימכר בניפרד.

מקווה לפחות ::)

פורסם

אני לא מבין למה זה כל כך הישג לאורנג'

מה זה משנה אם לקנות את אותו מכשיר באותו מחיר באידיגיטל או באורנג'..

פורסם

כי מה שיקרה כאן, אדם שחשב שיוכל לקנות את המכשיר לבד, יגלה שהוא חייב להיות מחובר לרשת סלולרית...

ואדם שאין לו זמן, ויגיע לIDIGITAL, יקנה שם, וכמובן שזה פרסום נוסף לאורנג'...

פורסם

ואני אכלתי סרט שאיידיגיטל ימכרו מכשירים פתוחים וזה יכריח את היבואנים הפרטיים להוריד מחירים וככה כולנו נוכל לקנות מכשירים בלי התחייבות במחירים נורמאליים.

איזה תמים הייתי.

פורסם

זה היה כל כך ברור שזה יקרה, לחברות לא אכפת מהצרכנים

פורסם

זה היה כל כך ברור שזה יקרה, לחברות לא אכפת מהצרכנים

דווקא נראה שאכפת להם - חשוב להם לזמבר את הצרכן כמה שיותר,והם משקיעים בכך מאמץ רב.

פורסם

זה לא אומר שלא ימכרו אותו בנפרד.

אבל מצד שני החברות הסלולריות יבואו אותו אז למה ציפיתם :P

פורסם

פשוט לא יאמן איך כאילו בכוח לא רוצים שהאייפון ילך חלק. ועוד לא שמענו את החבילות בחברות עצמן.

פורסם

אני מקווה שמכירת האייפון בישראל תיכשל! ואז... אולי חברות הסלולאר יורידו את האף שלהם!

מעניין מאיפה להם שאייפון כל כך יצליח פה.

אז, נו אז מה אם אנשים נירשמו להרשמה המוקדמת שלהם, זה עדיין לא מוכיח כלום.

ואם ילך להם חרא עם המכירות אולי יורידו את המחיר?! :smile1:

פורסם

למה ציפיתם?

IDIGITAL כפופה לנהלים של אפל העולמית , הם לא יכולים לעשות מה שבראש שלהם בדיוק כמו שלחברות הסלולר אין יד חופשית בכל מה שקשור בשיווק ומכירה של האייפון.

פורסם

אל תשכחו שככה גם היה מתי שהושק האייפון בארהב - האייפון עצמו נמכר בזול תמורת חבילת גלישה ענקייייית שאף אחד לא השתמש בה, והאמת היא שעד עכשיו זה ככה חוץ ממדינות שבהן יש חוק נגד הצמדת טלפון לספק סלולר - למשל בצרפת שם ניתן להשיג אייפון סיםפרי.

בכל מקרה אייפון הוא עדיין בין המכשירים הכי טובים שיש, רק שהוא מגיע עם התחייבויות לאפל שסוגרות אותך כמו ילד קטן בגן. לא רוצה ככה, מעדיף N97 או משהו בסגנון, תודה

פורסם

לא מבין מה הבעיה , בכל מקרה כמעט בכל מקום בעולם האייפון נמכר בחנויות של אפל תוך שאתה חייב להתחבר למפעיל עוד מהחנות..

פורסם

אני הבנתי מנציג של אורנג' שעד סוף החודש האייפון החדש יגיע ויעלה לצרכן 800 שקל בלבד. מדובר על עסקה בין אפל לכל חברות הסלולר בארץ.

חבר שלי ממתין לאייפון מסלקום באותו מחיר. אמרו לו שהתיקונים התבצעו בחו"ל,(בזמן שהוא ממתין הוא יקבל אייפון חלופי),

ומכשיר לא תקין בפעם הראשונה יוחלף מיד לחדש.

זה ההסכם של אפל עם חברות הסלולר על קצה המזלג לפי מה שהבנתי ממנו.

אייפון הולך להפוך למכת מדינה.

פורסם
  • מחבר

^ אחחח התמימות ..

800 ש"ח על המכשיר עצמו, ועוד משהו כמו 200 ש"ח בחודש על חבילת דאטה\זמן אוויר\חארטה אחרת מיוחדת שתהיה מחוייב לקחת, כמו בכל מקום אחר בעולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים