עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך עד 500 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי תקציב של עד 500 ש"ח ואני צריך הצלמה לאיזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות.

הכרטיס מיועד למשחקים אבל לא משחקים כבדים אלא משחקים כמו פיפא NBA פוטבול מנגר וכו'

כרגע יש לי את ה7600GS והוא מריץ את המשחקים האלה לא כל כך טוב (למשל בפוטבול מנג'ר המשחק פועל לאט כי צריך 512 מ"ב בכרטיס מסך ולכ7600 GS יש רק 256 מ"ב)

אז בדקתי בזאפ והנה הלינק לקיצור שלי : http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128836&DB68806=112649

בבקשה תגידו לי איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי ומשתלם לי לקנות שגם יריץ את המשחקים האלה מהר.

וגם בבקשה תגידו לי אם עדיף לי 512 מ"ב או 1024 מ"ב והאם המ"ב בכלל משנים כל כך??

כמו כן אני רוצה לדעת האם יש מצב כלשהו שהכרטיס מסך לא יפעל במחשב שלי מסיבה כלשהי?? ואם יש סיכוי כזה למה שזה יקרה??

תודה רבה מראש לכל העוזרים.

פורסם

נעזור בשמחה רק תתן מפרט - מעבד, לוח אם, זיכרון וכו'.

וספק (עם דגם של הספק מדוייק) כמה וואט וכו'...

הספק הכי חשוב לפי הספק נדע מה תוכל לקנות ומה לא.

פורסם
  • מחבר

מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+

לוח אם : ABIT KN9 ULTRA

RAM: יש לי 3 גיגה RAM

כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 7600 GS

ואני לא ממש יודע איך לבדוק את מה הדגם של הספק יש דרך לעשות את זה בלי לפתוח את המחשב או לא? אם יש דרך אחרת תגידו לי ואני יעשה אותה ואם לא אז תגידו לי אני יפתח את המחשב ויבדוק בדיוק.....

פורסם

מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+

לוח אם : ABIT KN9 ULTRA

RAM: יש לי 3 גיגה RAM

כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 7600 GS

ואני לא ממש יודע איך לבדוק את מה הדגם של הספק יש דרך לעשות את זה בלי לפתוח את המחשב או לא? אם יש דרך אחרת תגידו לי ואני יעשה אותה ואם לא אז תגידו לי אני יפתח את המחשב ויבדוק בדיוק.....

אין דרך לבדוק ספק בלי לפתוח את המארז, מה בעיה לפתוח את המארז? בדיוק 2 שניות

יש לך ב IQPC עם חריגה קטנה ב 570 ש"ח את

Powercolor HD 4850 PCS+ 512MB

עד הטווח מחירים האלה הוא יתן לך את הביצועים הכי טובים

פורסם
  • מחבר

פתחתי את המחשב ומה שהיה רשום על הספק הוא Spire SP-ATK-400w.

שכחתי לרשום שאני מעדיף שהכרטיס מסך יהיה מ Nvidia כי אני בכלליות אוהב את החברה אבל אם אין כרטיס שמשתלם מהחברה הזאת אני יסכים לקחת מחברות אחרות.

ושוב אני מעדיף כרטיס בכמה שפחות כסף אפילו אם הוא לא יהיה ממש הכי טוב שיש אני יסכים כי בכול זאת אני מחפש משהו שיהווה שיפור על ה7600 GS שהוא כרטיס ממש ישן אז כל דבר יהיה שיפור ממש משמעותי לא?? ככה שאני ישמח לשם רק איזה 200-300 שקל ולא יותר מזה. אני ישמח לכל שיפור כי בכול זאת אני לא משחק במשחקים ממש רציניים אלא רק פיפא NBA ופוטבול מנגר במחשב.

פורסם

כמות הRAM לא אומרת דבר לצערי בכרטיסים כאלו.

הכרטיס שהבאתי מתחת ל300 עדיף.

פורסם
  • מחבר

ומה ההבדל בין מה שנתת למה שאני הבאתי קישור אליו? במה הוא יותר טוב?

פורסם

זכרונות GDDR3

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסביר לי מה זה זכרונות GDDR3??

פורסם

זכרונות מהירים יותר מטכונלוגיה עדכנית יותר מה שנותן יותר כוח, בטח שיותר מתוספת זיכרון, שלא משפיעה על כלום בכרטיסים בינוניים כאלו.

הכי מומלץ לפי דעתי :

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10388

כרטיס חזק מאוד ביחס למחיר וגם לא ביחס למחיר, הוא יריץ לך פיפה ו פרו וכל משחק ספורט שייצא בכמה שנים הקרובות בלי להזיע בכלל

והוא טוב גם אם בעתיד יבוא לך לשחק במשק יותר כבד (וגם הכי כבד) שתיהיה לך האופציה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים