פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים יש באתר מדריך לזה ובעיקרון זה למעבד ורציתי לשאול 2 שאלות1 יש מצב שאיזה שהיא חנות תעשה איתי טראייד אין על הג'יפה 4 128 די די אר 440 אם אקס שלי...?2 המריחה שבמדריך זה גם על כרטיסי מסך נכון?
פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים אם אתה מהקריות אני יכול להמליץ לך על חנות שתסכים לעשות איתך טרייד אין אבל רק תזהר מהמוכר שם.. הוא די מניאק
פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים מחבר אם אתה מהקריות אני יכול להמליץ לך על חנות שתסכים לעשות איתך טרייד אין אבל רק תזהר מהמוכר שם.. הוא די מניאקקריות why should i be from theואיפה זה בדיוק אולי אני יסע לשם אבל תגיד לי אתה מכיר שם אישית תוכל אולי לשאול אותם או להתקשר בשבילי.... ולשאול אותם אם הם מוכנים....או שתביא לי תמספר בבקשה... או שאם אסור Contact with me icq ;D
פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים יש באתר מדריך לזה ובעיקרון זה למעבד ורציתי לשאול 2 שאלות1 יש מצב שאיזה שהיא חנות תעשה איתי טראייד אין על הג'יפה 4 128 די די אר 440 אם אקס שלי...?2 המריחה שבמדריך זה גם על כרטיסי מסך נכון?תקף לכל צ'יפ שקיים ושדורש קירור...
פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים קריות זה המקום ממנו באים כל האנשים הטובים (<----- ) צריך למרוח על כל הליבה, החלק המרובע והשחור. כמו בתהליך עם המעבד צריך לנקות את השטח ולהזהר לא לקצר את הרכיבים מסביב
פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים מחבר קריות זה המקום ממנו באים כל האנשים הטובים (<----- ) צריך למרוח על כל הליבה, החלק המרובע והשחור. כמו בתהליך עם המעבד צריך לנקות את השטח ולהזהר לא לקצר את הרכיבים מסביב תודה רבה... לול הסברת לי את זה בקפדנות....וטוב שכך(בשביל כולם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.