עבור לתוכן

Razer Goliathus vs. fUnc F-Series ?

Featured Replies

פורסם

היה לי את ה-F של FUNC משהו כמו שנתיים והוא נראה\הרגיש בדיוק כמו ביום הראשון עד שבטעות הרסתי אותו.

עכשיו אני רואה שהפסיקו לייבא אותו, אז חשבתי אולי ללכת על הפדים של RAZER וה-GOLIATHUS נראה פשוט ולא מוצעצע (שונא פדים צבעוניים).

האם אני עולה או יורד ברמה? האם יש פד אחר שמומלץ באותו טווח המחיר של ה-GOLIATHUS ?

אני לא גיימר ולא עורך גראפי, ככה שאני לא רואה סיבה ללכת על פד יקר מידי.

תודה רבה.

פורסם

אני קניתי את הג'וליטוס אחרי שקיבלתי עליו כמה המלצות,אבל עוד לא ניסיתי אותו בעצמי,הוא צריך להגיע לי ע

וד כמה ימים.

פורסם

יש לי גוליתוס ספיד והוא סבבה אבל חם והזרוע שלך מזיעה אז זה הופך אותו למסטיק

פורסם

היה לי את ה-F של FUNC משהו כמו שנתיים והוא נראה\הרגיש בדיוק כמו ביום הראשון עד שבטעות הרסתי אותו.

עכשיו אני רואה שהפסיקו לייבא אותו, אז חשבתי אולי ללכת על הפדים של RAZER וה-GOLIATHUS נראה פשוט ולא מוצעצע (שונא פדים צבעוניים).

האם אני עולה או יורד ברמה? האם יש פד אחר שמומלץ באותו טווח המחיר של ה-GOLIATHUS ?

אני לא גיימר ולא עורך גראפי, ככה שאני לא רואה סיבה ללכת על פד יקר מידי.

תודה רבה.

לצרכים שלך כמו שאתה מתאר, משטחי Goliathus נשמעים מתאימים. הוא פד מעולה ביחס למחיר, כאשר הוא בעצם ההמשך של סדרת Mantis.

חוץ ממנו, משטחים אחרים מומלצים באותם טווחי מחירים -

SteelSeries QcK - הסדרה הפופולארית ביותר של משטחי עכבר, באה במגוון גדלים, עוביים וכו'.

EverGlide MonsterMat - משטח ענקי ממיקרו-סיב, טוב מאד (מקביל ל SteelSeries QcK Heavy ול Razer Goliathus Alpha).

Razer Sphex - בניגוד לכל המוזכרים שהם משטחי גומי עם בד, זה משטח פלסטי, המשטח המקצועי הדק ביותר בעולם.

SteelSeries 4D - משטח דו-צדדי מפלסטיק (צד אחד מחוספס לשליטה וצד אחד חלק למהירות).

פורסם

הfUnc שלך אולי נראה אותו דבר אבל הוא לא נשאר אותו הדבר.

עם-זאת, השחיקה איטית בהרבה מהמוצרים של החברות האחרות, כך שאישית הייתי ממליץ לך להזמין אחד חדש מחו"ל.

אם אתה בכל-זאת מעדיף לעשות את הקנייה בארץ, קנה icemat.

פורסם
  • מחבר

לצרכים שלך כמו שאתה מתאר, משטחי Goliathus נשמעים מתאימים. הוא פד מעולה ביחס למחיר, כאשר הוא בעצם ההמשך של סדרת Mantis.

חוץ ממנו, משטחים אחרים מומלצים באותם טווחי מחירים -

SteelSeries QcK - הסדרה הפופולארית ביותר של משטחי עכבר, באה במגוון גדלים, עוביים וכו'.

EverGlide MonsterMat - משטח ענקי ממיקרו-סיב, טוב מאד (מקביל ל SteelSeries QcK Heavy ול Razer Goliathus Alpha).

Razer Sphex - בניגוד לכל המוזכרים שהם משטחי גומי עם בד, זה משטח פלסטי, המשטח המקצועי הדק ביותר בעולם.

SteelSeries 4D - משטח דו-צדדי מפלסטיק (צד אחד מחוספס לשליטה וצד אחד חלק למהירות).

תודה רבה על התגובות.

לא אהבתי את ה-QCK, הגימור השעיר שלו הרגיש לי מוזר וגם לא יותר מידי אהבתי את התזוזה של העכבר עליו.

האמת שכרגע אני חושב יותר לכיוון הפדים הקשיחים ולא הגמישים, השאלה אם יש משהו איכותי וטוב לאורך זמן, שלא יותר מידי עבה.

ה-EXACTMAT דיי וותיק, איך הוא יחסית לפדים שיש היום?

פורסם

אני חושב שתוספת התמיכה ליד של הXMAT היא אופצ' די טובה.

פורסם
  • מחבר

ממה שהבנתי הכרית תמיכה זאת תוספת לבאנדל היקר יותר, לא נראה לי שזה מגיע במכירה רגילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים