פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים יש לי מעבד Q9550 עם OC ל 4 GHZ שעד היום היתי בטוח שה OC יציב כי הוא עבר את כול הדיקות יציבות (8 שעות OCCT)ועכשיו התחלתי לשים לב למשהו מוזק שאני נכנס למצב שינה (SLEEP)ומדליק את המחשב בחזרה המחשב נכנס ללופ של ריסטים עכשיו שמתי לב לזה רק אחרי שהתנתי WIN 7 (יכול להיות שזה גם היה לפני פשוט אני אף פעם לא משתמש בהפשרות הזאת ובטעות לחצתי עליה)כמובן שאיפסתי את הביוס וביטלתי את ה OC אשמח למשוע חוות דעת בנושא עם הבעיה ב OC שלי או ב וינדוס 7 ? תודה לעונים !
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים אחרי איפוס וביטול הOC התופעה לא חוזרת ? אם כן אז או שהOC לא הכי יציב..או שזה המערכת הפעלה..איך תדע ? תריץ בדיקות יציבות שוב עם המערכת החדשה ותבדוק..
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים מחבר אחרי איפוס וביטול הOC התופעה לא חוזרת ? אם כן אז או שהOC לא הכי יציב..או שזה המערכת הפעלה..איך תדע ? תריץ בדיקות יציבות שוב עם המערכת החדשה ותבדוק..זה כול הקטע שהורדתי את ה OC התופא לא חזרה וזה יצאה מהמצב שינה בסדר גמור וה OC לפי התוכנה OCCT יציב הרצתי אותה כול הלילה 8 שעות עם ה WIN7 אז אני לא מבין מה הבעיה המחשב עושה בוט בוינדוס הבדיקה עוברת אבל זה לא יוצא מהמצב סליפ מה זה אומר ה OC לא יציב כמו שהתוכנות אומרות ? או שבהבעיה פה בוינדוס 7 ?
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים יש מצב שכל העניין לא מסתדר עם הWIN 7..נסה לשנות הגדרות שונות במצב השניה או בOC..תראה אם יש השפעה..מעבר לזה..פשוט תוותר על אחד מהם :-\
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים מחבר יש מצב שכל העניין לא מסתדר עם הWIN 7..נסה לשנות הגדרות שונות במצב השניה או בOC..תראה אם יש השפעה.. מעבר לזה..פשוט תוותר על אחד מהם :-\ בנתים ביטלתי את ה OC סוף שבוה אני ינסה להתקין ויסטה וניראה עם יש את הבעיה הזאת שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.