עבור לתוכן

התלבטות בין שני דגמים של 4890

Featured Replies

פורסם

באתר של TMS&FOX ראיתי שתי גרסאות שאני מעוניין בהן של ה-4890, גרסת הטוקסיק שיש לה אוברקלוק מכובד וגרסת השני ג'יגה.

מה יותר משתלם וחזק ולמה?

תודה לעוזרים.

פורסם

באתר של TMS&FOX ראיתי שתי גרסאות שאני מעוניין בהן של ה-4890, גרסת הטוקסיק שיש לה אוברקלוק מכובד וגרסת השני ג'יגה.

מה יותר משתלם וחזק ולמה?

תודה לעוזרים.

2 גיגה לא יתן כלום לשום כרטיס בשוק...

הטוקסיק טובה אבל יקרה יחסית ולא משתמלת... אתה יכול לקנות את הגירסה הרגילה ב 1000 שקל ולעשות OC ולהגיד לביצועים של הטוקסיק...

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שאני לא אוברקלוקר ואני די חושש מלהרוס את הכרטיס בביצוע אוברקלוק.

פורסם

גם בלי OC הכרטיס מאוד חזק... לא שווה לדעתי להשקיע עוד 200~ 300~ שקל על הטוקסיק...

כרטיס לא נהרס כל כך בקלות מ OC...

פורסם
  • מחבר

תודה, ובלי קשר, איזה קירור מומלץ לכרטיס?

פורסם

בלי oc תשאיר את הסטוק לא צריך יותר מזה

פורסם

בלי oc תשאיר את הסטוק לא צריך יותר מזה

חחחחח כמה שנים היית בFXP ?

תקח את הגרסא הרגילה שGuardian Angel הביא לך, אני משתמש בה יש לה אחלה קירור והכרטיס מאוד חזק, ממליץ

גם ניתן לעשות עליו אוברקלוק ללא קירור צד שלישי ולהגיע לתדרים של גרסת הTOXIC .

פורסם

אולי דיי כבר ?

אף פעם לא הייתי ב fxp אני בקושי בפורומים זה הפורום היחד שהייתי בו עד עכשיו בנוסה הזה

תקח את הגרסא הרגילה

זה משהיתקוונתי הסטוק בלי שום שינויי !!

למה להאיר סתם ?

חוץ מזה מנהל הפורום אמר להפסיק לדבר על |fxp

פורסם

יש אנשים שפשוט לא לומדים...

שורה תחתונה הגרסה הרגילה שקטה מספיק במצב משחק לא תשמע אותה ברמה מפחידה.

פורסם

לי יש את הכרטיס המדובר, ו... ובכן איך לומר? ב100% מאורר הכרטיס הופך להיות אחלה מפזר חום... ברצינות... בחורף אני יפעיל את קרייסיס וימזער במקום מזגן... זה די מפחיד למען האמת....

טוב בלי להגזים - המאורר אף פעם לא מגיע ל100 אחוז וגם לא ל80-70 אחוז... הקירור מעולה ועושה את העבודה שלו בצורה כל כך טובה שלא צריך להגיע למהירויות האלו... הטמפ' לא עוברת את ה70 ולרוב נמצאת על 58-62 מעלות שזה טוב מאוד.

אגב לא כדאי לך לקנות כרטיס עכשיו תחכה עוד חודש לכרטיסים החדשים... המחיר של ה4890 יירד ל600-700 שקל כל כך מהר שאתה תתבאס שבכלל חשבת לקנות אותו...

פורסם

למה שיחכה לכרטיס חדשה ??מה כבר רע בכרטיסים של היום.

סתם מיותר גירסה מומהרת אולי תראה שיפור של 1-2FPS במשחק וזה טוב.

המהרה לכרטיס לא תהרוס אותו כל עוד לא תיגע במתח של הכרטיס אין לך הרבה לחשוב לרכוש כרטיס מומהר במידה והוא בא עם קירור סטוק פשוט.

היעוד לרכוש כרטיס מומהר זה בגלל שא הוא בא עם קירור יעודי נורמלי פחות מרעיש יותר אפקטיבי מבחינת קירור .

כל הגירסאות שיוצאות לכרטיס מומהרות הם מיחזור של כרטיסים למכור ללקוחות חסרי ידע כרטיסים בעלי האצה בביצועים של 1 של5 אחוז .

פורסם

למה שיחכה לכרטיס חדשה ??מה כבר רע בכרטיסים של היום.

סתם מיותר גירסה מומהרת אולי תראה שיפור של 1-2FPS במשחק וזה טוב.

המהרה לכרטיס לא תהרוס אותו כל עוד לא תיגע במתח של הכרטיס אין לך הרבה לחשוב לרכוש כרטיס מומהר במידה והוא בא עם קירור סטוק פשוט.

היעוד לרכוש כרטיס מומהר זה בגלל שא הוא בא עם קירור יעודי נורמלי פחות מרעיש יותר אפקטיבי מבחינת קירור .

כל הגירסאות שיוצאות לכרטיס מומהרות הם מיחזור של כרטיסים למכור ללקוחות חסרי ידע כרטיסים בעלי האצה בביצועים של 1 של5 אחוז .

סלח לי כן, אבל אתה טועה והרבה.

קנייה ב1000 ש"ח של כרטיס מסך זה המון כסף ולא כדאי להשקיע במשהו שתוך חודשיים כבר יישאר הרחק מאחור... אם כבר אז שייקנה איזה HD4850 GDDR5 ב600-700 שקל אבל לא מעבר...

פורסם

כבוד הנביא לי יש את הכרטיס GTX285 יותר מחצי שנה ואתה יודע משהו הוא לא התישן..

למה שכרטיס הדגל החד ליבתי של ATI עוד חודשיים "ישאר הרחק מאחור" כי "לכם" הקונים עושים שטיפת מוח שמה שהכי חדש הכי כדאי.

ועכשיו אל תקפוץ"הרי אתה רכשת GTX285" אני אישית רכשתי אותו במצב מסוים וזה לא משנה.. בכיף היום היתי רוכש GTX275 .

לא צריך לכרוע דום בשביל CRYSIS .

פורסם

GTX285 הלכת קצת רחוק.. כרטיס HIGH END לכל המשתמע מכך... ויחד עם זה המחיר שלו והדרישות (ספק) שלו... הכרטיסים של NVIDIA ב3 הדורות האחרונים הם יוצאי דופן - 8800GTX\ULTRA, 9800GX2, 285GTX\295GTX. הוכיחו עצמם כמחזיקים משחקים לאורך שנים (שנתיים ויותר).

לעומת ATI, שחוץ מHD4870X2 איכזבה לרוב בכרטיסים שהיחס עלות\ביצועים שלהם גבוה מאוד וכדאיים.

מבין? לכל כלל יש יוצא מהכלל :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים