פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים טוב חברים, אני מתכוון לקנות את המסך הזה עד שבוע הבא.אני קונה מחשב חדש לגמרי באיזור אוקטובר נובמבר, מסך אני חייב להחליף כי שלי כבר ישןפצצות ואין טעם שאני יחכה... עדיף להתרגל מעכשיו..השאלות היחידות שלי שאני חייב לדעת, למרות שאני יודע שנפתחו 20 נושאים על המסך הזה אם לא יותראני פשוט חייב לדעת כי וואלה זה 1300 שקל + דלק נסיעה מהצפון הרחוק לפנדה מחשבים בחיפה : 1. האם אני ירגיש איזשהם הבדלים בין המסך הזה למסך 2ms במשחקי מחשב ? [ כי אני מתכוון לשחק הרבה במחשב הבא ]2. האם בכלל כדאי לחכות חודשיים ולקנות מסך אחר שייצא ? ואם בכלל ייצא מסך באיכות יותר טובה במחיר דומה ?
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים התשובה לשתי השאלות היא לא.מאיפה אתה בארץ שאתה צריך לנסוע לחיפה?ובכל מקרה כנס ללינק בחתימה שלי, ואני מברר בנוגע לסיבוב חדש של פנדה.
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים מחבר התשובה לשתי השאלות היא לא.מאיפה אתה בארץ שאתה צריך לנסוע לחיפה?ובכל מקרה כנס ללינק בחתימה שלי, ואני מברר בנוגע לסיבוב חדש של פנדה.אני מצפת, עם רכב אני עושה צפת חיפה שעה ועשר דקות נגיד בשעות הבוקר היותר מאוחרות שיש פחות פקקים.לא הבנתי לגבי הלינק, יש לך שם כמה.
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים היי ביררתי עם יאיר וניתן לקבל הנחה של הפורום ולרכוש את המסך ב 1249 ש"ח .. עדיין במלאי.גיא.
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים בכל מקרה, הייתי ממליץ לך להמתין אולי לקנייה קבוצתית נוספת, זה יחסוך לך עוד כ50 שקלים.ואם הנסיעה כל כך ארוכה, לא משתלם לך לבקש את המסך במשלוח הביתה?
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים מחבר בכל מקרה, הייתי ממליץ לך להמתין אולי לקנייה קבוצתית נוספת, זה יחסוך לך עוד כ50 שקלים.ואם הנסיעה כל כך ארוכה, לא משתלם לך לבקש את המסך במשלוח הביתה?לא, משלוח הביתה זה 70 שקל והיה לי ניסיון לא טוב עם זה.לפחות אני מעדיף לנסוע אם אני דופק השקעה של 1300 שקל
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים קח בחשבון שזו חבילה של כ 11 ק"ג, גדולה למדי, כפולה ואף יותר מאריזות של מסכים אחרים שראיתי. זו לא בעיה אם אתה ברכב פרטי... לפני שאתה פותח את האריזה, תתקשר לתמיכה של DELL ישראל כדי לוודא שהמסך שלך מזוהה אצלם במסגרת האחריות. בעת הברור הזה, תתבקש למסור את מספר ה SERVICE TAG. תמצא אותו מודפס על המדבקה שעל גוף האריזה. בברכה
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים מדובר במסך של דל שירכש מפנדה, אין לו מה לדאוג, כי לא מדובר ביבוא מקבילי (לדוגמא נקסטופ)
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים סליחה שאני נדחף, אבל שאלה קטנה...TMS FOX מיביאים ביבוא מקבילי כמו בקסטופ , או שגם מ-TMS FOX אין מה לחשוש?
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים בעת הברור הזה, תתבקש למסור את מספר ה SERVICE TAG.תמצא אותו מודפס על המדבקה שעל גוף האריזה.אין service tag למסכים. מה שנמצא על האריזה זה המספר הסידורי.
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים בכל זאת, זה המספר שצריך למסור כדי לקבל שרות ואחריות ב DELL ישראל מספר זה מוטבע גם בכרטיס שנישלף מגוף המסך. בברכה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.