עבור לתוכן

זה חוצפה לבקש כרטיס קול סביר עד 300 שקל?אושעולם כרטיסי הקול הוא זול מכפי שחשבתי?

Featured Replies

פורסם

אני חושב שכותרת הנושא כבר אומרת הכל.

האמת שאין לי מושג ולו הקטן בעולם כרטיסי הקול,קניתי רמקולים microlab 23x 5.1 וסך הכל אני רוצה לחבר אותם למחשב

ושישמעו בצורה איכותית בהתחשב במחיר כמובן.

אפשר לקבל דגם של כרטיס מסך סביר שיענה על הצרכים שלי?

תודה מראש על העזרה,

ובכלל ,תודה לכל מי שעוזר פה בפורום,עולם הרכישות הפך בטוח יותר מאז העזרה בפורומים השונים :yelclap:

פורסם

אני חושב שכותרת הנושא כבר אומרת הכל.

האמת שאין לי מושג ולו הקטן בעולם כרטיסי הקול,קניתי רמקולים microlab 23x 5.1 וסך הכל אני רוצה לחבר אותם למחשב

ושישמעו בצורה איכותית בהתחשב במחיר כמובן.

אפשר לקבל דגם של כרטיס מסך סביר שיענה על הצרכים שלי?

תודה מראש על העזרה,

ובכלל ,תודה לכל מי שעוזר פה בפורום,עולם הרכישות הפך בטוח יותר מאז העזרה בפורומים השונים :yelclap:

כן, תשתמש בכרטיס ה OB שלך. זה יחסוך בערך 300 ש"ח ולא יהיה פחות טוב מכרטיס קול ייעודי בשביל לשמוע מוסיקה...

פורסם
  • מחבר

וואלה חשבתי על זה,אבל לא נראה שיש לי חיבורים מתאימים ל 5.1.יש 3 חיבורים,מתוכם 1 זה מיקרופון.

אז אני די בבעיה הלא כן?

פורסם

וואלה חשבתי על זה,אבל לא נראה שיש לי חיבורים מתאימים ל 5.1.יש 3 חיבורים,מתוכם 1 זה מיקרופון.

אז אני די בבעיה הלא כן?

איזה לוח אם יש לך?

פורסם
  • מחבר

אני כרגע בעבודה,ואין לי מושג מה הדגם,אבל אני אומר לך שוב,יש שם סך הכל 3 חיבורים,שאחד מהם ירוק לרמקול,אחד למיק,ועוד אחד כתום או משהו כזה.

זה הכי בסיסי שיש.

פורסם

אני כרגע בעבודה,ואין לי מושג מה הדגם,אבל אני אומר לך שוב,יש שם סך הכל 3 חיבורים,שאחד מהם ירוק לרמקול,אחד למיק,ועוד אחד כתום או משהו כזה.

זה הכי בסיסי שיש.

כדאי לך לוודא את זה, כי ברוב הלוחות אם של ה 8 שנים האחרונות יש חיבורים ללפחות 5.1. אם תמצא את הדגם המדויק, יהיה אפשר לבדוק בוודאות.

אם לא, אז אפשר לקנות כל כרטיס קול שתומך לפחות ב 5.1. אפשר למצוא כאלו ב 150-200 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי.אני אבדוק כשאגיע הביתה,אני מת לראות את הרמקולים האלה כבר,אמרו לי שהם סבבה לגמרי

אגב,סחטיין על התמונה של החתולה :lol:

פורסם

יש לוחות אם עם 5.1 שיש להם רק שלושה חיבורים אבל השלושה האלה יכולים להוציא 6 ערוצים (אפילו שעל אחד מהם מסומן מיקרופון).

לגבי כרטיס הקול - זה משנה איזה כרטיס קול מובנה יש לך. אם יש לך משהו מספיק מעאפן, כדאי להשקיע קצת ולרכוש אפילו כרטיס קול audigy2 משומש.

פורסם

לי במחשב יש 6 (line in, מיקרופון, סאב/סנטר,אחוריים, צדדיים,ו-line out/קדמיים) שזה מספיק ל7.1+ מיקרופון +כניסה לסאונד חיצוני. אצל אחי יש את האין אאוט והמיקרופון ודרך ההגדרות בדרייברים אפשר לשנות את הייעוד של כל חיבור כך שניתן להוציא 5.1.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים