פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים אני צריך מפרט למחשב עד 5000-5500 כולל מסךשמיועד בעיקר למשחקיםכמו כן אשמח להמלצה על חנות - אבל אני חייב אחת שלוקחת שיקיםכמו KSP או IVORYתודה
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים אני יכול לתת לך מפרט מצויין אבל עדיף שתחכה לספטמבר ליציאת כרטיסי מסך ותושבות חדשות...
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים מחבר אתה יודע מתי בספטמבר תחילה,אמצע,סוףכי אני קונה את המחשב מתנה לאחי ויש לו יום הולדת בתחילת אוקטובר
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים סוף ספטמבר המחירים ירדו, תמיד זה קורה לי שחודש אחרי שאני קונה המחירים יורדים, אתם יודעים בכמה הם ירדו?בכל מקרה כל חודש ממציאים משהו חדש ומחירים יורדים אז לעולם לא נקנה מחשב בגלל זה?
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים מחבר סוף ספטמבר זה קצת מאוחר לי מידי אם תוכל להביא לי מפרט לפי מה שיש כרג אני ישמחועוד שאלה ? האם אני מפריז במחיר אולי אני יכול למצוא מחשב טוב שיפעיל את כל המשחקים לפחות בשנתיים הקרובות ברזולוציה סבירה + במחיר -
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים סוף ספטמבר המחירים ירדו, תמיד זה קורה לי שחודש אחרי שאני קונה המחירים יורדים, אתם יודעים בכמה הם ירדו?בכל מקרה כל חודש ממציאים משהו חדש ומחירים יורדים אז לעולם לא נקנה מחשב בגלל זה?אם התקציב מאפשר לא אז למה לא במקרה של תקציב טיפה יותר נוך אז כן קריטי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.