פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים ברשותי מחשב עם HD אחד אשר מחולק ל 3 כוננים : C, D ו E. על כונן C קיימת מערכת ההפעלה Win XP Pro. אני רוצה לפרמט את כונן C כדי להתקין את המערכת מחדש. גיביתי את כל הקבצים החשובים בכוננים D ו E. איך אני מפרמט את כונן C מבלי למחוק את שני ה partitions האחרים?תודה.
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים עם דיסקט אתחול של חלונות 9X (או ME), או דיסק התקנה OEM של מערכת מאותה סוג. שחושבים על זה, אני יודע ב100 אחוז שאפשר עם דיסקט של 98 וME, לא ניסיתי אף פעם עם 95.
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים מחבר עשיתי boot מדיסקט של win 98 וניסיתי לעשות format c אבל קיבלתי הודעה שאני לא יכול בגלל שיש NTFS. אם אני אשתמש ב fdisk אני לא יכול למחוק את ה partition של כונן c בלי למחוק את d ו e לפני זה כי הם logical drives.
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים מחבר אבל אי אפשר לעשות את זה בלי למחוק קודם את d ו e. אתה לא יכול למחוק primary partition אם יש לה logical partition אתה חייב למחוק את ה logical קודם ורק אחרי זה את ה primary.
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים מחבר אתה בעצמך ניסית את זה? מחקת את ה primary וה logicals לא נמחקו לך? אתה בטוח? אם נמחקים לי ה logical partitions אני מאבד את כל מה שיש לי על המחשב. אין לי גיבויים אחרים.
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים אני ניסיתי את זה, זה לא עשה לי שום בעיות.אבל זה תלוי גם איך חילקת את זה מההתחלה. כי ב2000 וXP תמיד חילקתי בתהליך ההתקנה.
פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים אין צורך לפרמט את C באמצעים מיוחדים. תכניס את ה-CD של XP לכונן, תתחיל את ההתקנה, ואחרי שתגיע למסך שבו בוחרים היכן להתקין את ה-XP, תוכל גם לבחור ולפרמט את C (לאיזה פורמט שתרצה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.