פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים אהלן חברים, היום קיבלתי סוף סוף את הרמקולים שלי !!!! נראים פשוט מעולה יפים מאוד, אני בטוח גםשאני לא אתאכזב, יותר מידי כתבות וביקורות קראתי עליהם אני חושב שהם יספקו אותי.ככה - עוד לא הרכבתי אותם יש לי כמה שאלות בנוגע למיקום.כמו שאתם כנראה יודעים זוהי מערכת 2.1 הרמקולים לא גדולים ממש אבל הם גם לא קטנטנים, אין לי בעיהשל מקום בחדר השאלה שלי - מה המיקום הכי נכון לשים את הסאב אות הרמקולים ?קחו בחשבון אני יכול לתלות אותם על הקיר, השאלה האם זה כדאי או שפשוט לשים אותם על השולחן של המחשבמשני הצדדים ? ולגבי הסאב - לשים אותו על הריצפה מתחת לשולחן מחשב או לשים אותו על השולחן מחשב עצמו ?
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים יש לי גם רמקולים 2.1 ואצלי באופן אישי הסאב על הרצפה והרמקולים תלוים על הקיר משני צדי ה TV
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים סאב על הריצפה, ורמקולים מצידי המסך, לא בפינות החדר.אם נוח לך אז תתלה אותם מצידי המסך ברווח יחסית.
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים מחבר נראה לי שאני אלך על תלייה... וסאב על הריצפה... אוקיי מתכוון להתקין אותם עכשיו.תודה
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים מחבר עובדים מעולה, אין לי בדיוק למה להשוות מעבר למערכת רגילה שהייתה לי משהו כמו 10 שנים...המממ גם שאני מגביר בטירוף הסאונד פשוט חלק חלק חלק ונקי, אני מבסוט בסך הכול... חושבשזה תמורה טובה לכסף שומעים יותר טוב מהרמקולים של חבר שלי זה בטוח יש לו מיקרולאב solo7c .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.