עבור לתוכן

למי שבקיא באקטואליה האמריקנית-

Featured Replies

פורסם

טוב,ככל שאני צופה בערוץ פוקס די נהיה לי ברור שהעיניין כאן הוא על אופייה של אמריקה.כלומר זה נתפס בעיניי האמריקאים כמשו קומוניסטי וזה מפחיד אותם.כל צעד שמתרחק מהקפיטליזם שלהם מכניס אותם לסרטים

זה מה שערוץ פוקס רוצה שתראה כי ערוץ פוקס שייך לזרם הרפובליקני ולא הדמוקרטי ובגלל אתה רואה רק אנשים רפובליקנים שנואמים בפוקס שכמה זה לא טוב וכמה זה חסר משמעות וכו'.. בגלל זה זה כל כך מפחיד אם אתה מסתכל בפוקס להבדיל יש ערוצים ששייכים לדמוקרטים ותאמין לי אם אתה תראה את זה אתה תאמין שארה"ב מדינה טובה יותר :S...

אח שלי שגר בארה"ב כבר 5 שנים ספר לי את השטויות האלו...

יש עוד כמה סיבות שהאדם הבינוני לא רוצה לשלם ביטוח רפואי ממלכתי כי:

א)כל יוצאי צבא ארה"ב שנהיים אזרחים מן המעמד הביניים יש להם ביטוח רפואי חינם.

ב)כל מיני עבודות ממשלתיות גם ביטוח רפואי חינם יש להם.

ג)יש חברות הייטק (משתנה מחברה לחברה) שאפשר לשלם דרכה לחברת הביטוח ככה שזה יוצא "זול" (למה שמתי מרכאות זה כי אח שלי שעבד פעם בעבודה אחרת היה צריך לשלם 100 אלף דולר לביטוח רפואי ועכשיו זה רק בסביבות 500 דולר +-....

שאר האנשים שלא שייכים לזרמים האלה הם האנשים שבדרך כלל לא יהיה להם ביטוח כי אין להם מספיק כסף... וכמובן לאלה ששייכים לזרם הזה יתקפצנו וזה יאיים עליהם..

יש הרבה דברים שבמערכת הבריאות של ארה"ב צריך לשנות אבל זה יקח עוד זמן כי זה קשה להתחרות מול חברות התרופות, בית החולים והביטוחים שיצטרכו לסבסד סכומי עתק בשביל האדם הרגיל שלא עובד בזרמים שציינתי.

ביטוחים כיום של ארה"ב לא שווים גרוש אם אתה לא בעל ממון כי אפילו אם יש לך כסף ופתאום קבלת מחלה הביטוח המסויים הזה ישכור בלש שיחקור אם היה לך מחלה פרה שככה היא תבטל את הביטוח היא לא תממן את הניתוחים שיכולים לעלות אלפי דולרים אם לא מאות..

• תגובות 45
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים