פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים מחבר יש לי את ההתקנה של הווינדוס ואני תוהה אם כדאי לי להתקין את הווינדוס במקום או בתוספת(DUAL BOOT) לXP מישהו עבד איתו, ניסה אותו?ויכול להגיד התרשמות עליו ,חסרונות יתרונות אם יש בעיות איתו ? והדריברים של הXP\NT מתאימים לו?
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים נו באמת מערכות הפעלה מסחריות שלהם לא טובות כל כך אז עוד לקחת גרסת אלפא ממש לא הייתי מתקין בכלל !אבל זה המחשב שלך DO WITH IT WHAT U WILL
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים תעשה טובה...המערכות שלהם רצות מצויינת.אם אתה נוסע באוטו ועולה על המדרכה בגלל שנדרמת אז האוטו אשם? ולא, לא כדאי לך להתקין את המערכת. היא בגרסה מוקדמת מאוד.
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים זה שה XP וה 2000 מערוכות מעולות אני לא יתווכחאבל להגיד ש ME 98 ו 95 טובות זה להעליב ולאנלוגיה שלךזה לא שנרדמתי ועלתי על המדרכהאלא שההגה נתקעה כל 25 דקות וצריך לכבות להניע שוב את האוטו בשביל לא להתקע במדרכה .ובקיצור לא להתקין
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים מה עם NT4? אז להבא, בבקשה אל תעשה הכללות (ואני מסכים איתך, למרות ש98SE לא רעה, את ME למספיק זמן היא לא הייתה מספיק יציבה :-) )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.