פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים לאח הגדול יש תוכנית זדונית. בקרוב כולנו נלך עם תג בתחת ונקרא רק " חדשות טובות " ? " ממוווואאאאאההההההה !!!!! > " http://news.cnet.com/8301-13578_3-10320096-38.html
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים אם זה לא כתוב בלמהנט, זה לא נחשב (פחחחחח...) בגלל האח הגדול בבית אל אבייאד, ל "כולנו" יש מה לאכול . ובכל מקרה, גם ללא אינטרנט "האח הגדול" יודע מתי אתה הולך לשירותים אינטרנט זה זוטות
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים גם בארץ חברות תקשורת עצמאיות כגון יס, סלקום ותחומים נרחבים אחרים מקבלים הלאמה למשרד התקשורת שיכול לנצל את יכולתיהן למטרות צבאיות
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים מחבר אה ?איסמח לי יא אחוני Arik , אינטאק עירקי ?אנא מיש פאהם." אבייאד " - יעני -> לבן ?" בית אל אבייאד " - יעני -> בית לבן ?שוקראן לאכ.
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים אה ? איסמח לי יא אחוני Arik , אינטאק עירקי ? אנא מיש פאהם. " אבייאד " - יעני -> לבן ? " בית אל אבייאד " - יעני -> בית לבן ? שוקראן לאכ. יענו, בהחלט אבייאד זה לבן, ולא צריך להיות עירקי בכדי לדעת גם בארץ חברות תקשורת עצמאיות כגון יס, סלקום ותחומים נרחבים אחרים מקבלים הלאמה למשרד התקשורת שיכול לנצל את יכולתיהן למטרות צבאיות
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים Beim Schreiben in Arabisch, sind Sie ständig auf, dass die meisten von uns sprechen Arabisch? בכל מקרה זה ברור ומובן שבמקרה חרום אמיתי, הממשלה/צבא ישתלטו על כל מה שהם צריכים גם בלי חוקים כאלה ואחרים.
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים טוב חלאס לפני שאני ניכנס לקרב עם איזה ניב אפריקאני שדובר בו רק בן אדם אחד עם פיצול אישיות
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים טוב חלאס לפני שאני ניכנס לקרב עם איזה ניב אפריקאני שדובר בו רק בן אדם אחד עם פיצול אישיות Niguuwa wut aue youa tokin' baut maan, I'mma rip yoar ass opan so hart that yo momma's gonna cray foar healp so loang modafuckuwa
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.