פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים שבת שלום חבריםתגידו יש לי לוח אם של AMD AM2 והמעבד שלו נשרף..עכשיו ראיתי שיש חנוית שמוכרות עוד מעבדים מסוג AM2+ מרובעי ליבות ותלת ליבות..לא ממש הצלחתי לזהות את הדגם של הלוח מה שכן אני יודעה שהמעבד שישב עליו היה חד ליבה ישן ועל הלוח היה רשום שיש גם תמיכה ב מעבד שתי ליבות החברה זה ASROCK!http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALiveNF6G-GLAN&s=ב99% זה הדגםיש מצב שהלוח יכול לתמוך בAM2+ בערת איזה עידכון אולי?ואם כן אז גם במעבד שיות משתי ליבות?[br]פורסם בתאריך: 29.08.2009 בשעה 12:59:24כרגע בדקתי וכן יש תמיכה..השאלה איך זה יעבוד?ואיך אני עושה את השידרוג ביוס כשאין לי מעבד שעובד רק בשביל העדכון..
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים הלוח שלך לפי האתר של asrock תומך גם במעבדי AM3 - זאת אומרת תמיכה ב phenom II ובathlon IIככה שכרגע כל מעבדי AMD החדשים נתמכים אצלך אני מציע שתלך לחנות ותבקש מהם לעדכן לך למרות שיש סיכוי טוב שעם ביוס לא מעודכן המחשב יעלה ויהיה יציב רק לא יזהה כמו שצריך את המעבד
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים איך בדיוק המעבד שלך נשרף ? אני אשמח לדעת כי מעולם לא שמעתי על מישהו שזה קרה לו באופן אישי.אני מניח שהדרך הכי פשוטה זה להסיר את הגוף קירור.
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים למעבד יש מנגנון הגנה והוא מכבה את עצמו כשהטמ''פ מגיעה לjunctionכדי לשרוף מעבד צריך להעביד אותו על טמ''פ מאוד גבוהות (גבוהות מהמומלץ אבל מתחת ל junction) או לחלופין לתת לו מתח מאוד גבוה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.