עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי Radeon 9600 Pro

Featured Replies

פורסם

אז ככה:

דרייברים הכי מעודכנים שיש כרגע catalyst 3.6 , שיחקתי עם הריפרש רייט והרזולוציה וזה עדיין לא עוזר

לגבי המתאם, אני קניתי מוצר RETAIL ולא קיבלתי את זה שם, לא כי המוכר לא נתן לי, אלא כי זה לא בא עם הכרטיס, לפי מה שכתוב על הקופסה המקורית, אני מקבל כרטיס, דיסק להתקנה, ומנואל .

בגלל זה תהיתי איך זה שכזה כרטיס לא בא לפחות עם מתאם כזה.

בכל מקרה, תודה על העזרה, אבל את כל האופציות האלה ניסיתי, וזה לא ממש עוזר.

פורסם
הבעייה שלי מתחילה בעבודה השוטפת הרגילה, ולא במשחקים , האיכות של הכיתוב בווינדוז, כמו למשל באינטרנט אקספלורר, וורד, אאוטלוק , מירק וכדומה, לא טובה. כלומר, הכתב מטושטש , יש לו מדי פעם כפילויות ,שבהתחלה נראה כמו בעיית מסך, הוצאתי את הכרטיס החדש, ושמתי חזרה את ה Powercolor ורואים הרבה יותר יפה.

רק עכשיו שמתי לב....

אולי תשים REFRESH RATE גבוה יותר?

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

קניתי כזה כרטיס לפני חודשיים בערך

לפני כן היה לי כרטיס של PowerColor GeForce 2 MX 400 , שאמנם לא היה מי יודע מה מבחינת ביצועים, אבל נתן תמונה בהחלט יפה בעבודה רגילה.

העניין הוא, שמאז שקניתי את ה Radeon 9600 Pro (מקורי של ATI ) , האיכות של התמונה נופלת מהכרטיס הקודם, כלומר, מבחינת משחקים אין ויכוח, הוא כרטיס פיצוץ, ואני מגיע איתו לרזולוציות גבוהות במשחקים, ורואים פשוט מדהים , מה גם שהביצועים מעולים, פה אין לי בעייה.

הבעייה שלי מתחילה בעבודה השוטפת הרגילה, ולא במשחקים , האיכות של הכיתוב בווינדוז, כמו למשל באינטרנט אקספלורר, וורד, אאוטלוק , מירק וכדומה, לא טובה. כלומר, הכתב מטושטש , יש לו מדי פעם כפילויות ,שבהתחלה נראה כמו בעיית מסך, הוצאתי את הכרטיס החדש, ושמתי חזרה את ה Powercolor ורואים הרבה יותר יפה.

יש לי כמה שאלות בעניין הזה:

א. אני יודע בוודאות שזו לא בעיית מסך, כי בדקתי עם הכרטיס הקודם ורואים יפה מאוד (המסך אגב הוא IIyama vision pro 454 - 19 Inch ) .

ב.אם זו לא בעיית מסך, אז זו יכולה להיות בעיית כרטיס, אבל איך זה ייתכן שרואים בדסקטופ זוועה, אבל במשחקים רואים מעולה.

ג. יש לי גם יציאת DVI בכרטיס, האם שימוש במתאם DVI to VGA , יוכל לתת לי איכות תמונה טובה יותר?

ד. לא ממש שאלה, סתם הערה..איך יכול להיות שבכרטיס מסך כזה, שעלה כמעט 1200 שקל, לא יצרפו מתאם DVI-VGA , אם היום בכרטיסים הכי פשוטים מצרפים כבל S-video .

אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד

תודה

פורסם

לפני ששמת את ה radeon הסרת כל תוכנה ודרייבר של ה gforce ???

תבדוק טוב טוב שכל התוכנות\דרייברים של NVIDIA מוסרים טוב ואין זכר ואז תתקין את חבילה של ATI

בקשר ל dvi ל vga קנית OEM?

אם כן אז לא בטוח שאתה צריך לקבל..

פורסם

דבר ראשון ניראה לי שיש לך בעיות בדרייברים או בוינדוס שלך אני ממליץ שתיבדוק את זה וכן בdvi איכות תמונה יותר טובה מאשר

ביציאה הרגילה ומתאם היו אמורים לצרף לך אלא אם כן קניתה גירסת oem ולא retial אז לא תקבל שום דבר פרט לכרטיס והדרייבר

פורסם

גם ב OEM מקבלים מתאם (לפחות בכרטיסים של ATI)

תבדוק את הדריברים

וגם תנסה רזולוציה שונה ותדר רענון שונה

פורסם

זאת בהחלט יכולה להיות בעיה של RR.

בדוק שהסרת את הדברים של NVIDIA.

פורסם

הכי פשוט זה שתפנה למי שמכר לך אותו ותודיע שהוא מקולקל

פורסם

אבל אם זה בעייה של דרייברים אז החלפה לא תעזור פה...

פורסם

גם אני קניתי את הREDEON 9600 PRO שהוא כרטיס בבבבבבבןןןןןןןןן .... מותר לקלל??? אתם יודעים ההמשך...

וקיבלתי איתו את המתאם המדובר, עוד מתאם לטלויזיה (לTV OUT) עוד כבל לTV OUT ששני הקצוות שלו אותו דבר...

ואני רואה מצויין הכל גם את הכתוב בוינדווס ובמיוחד את המשחקים (זה התפקיד שלו, לא??)

פורסם

כל מי שיענה לך ידבר על הכרטיס שלו או על הניר.. לך יש פריט מוחשי שיתכן ואינו תקין.

התקן את הכרטיס אצל חבר - ל פ י ה ו ר א ו ת היצרן. זה יתן לך תשובה היכן הבעיה : כרטיס או XP (כי המסך לדבריך מסוגל להראות אותיות ברורות.

אם זו מערכת ההפעלה, אז יש להסיר את הכרטיס לגמרי, רצוי לשנות לVGA רגיל (פרוצדורה של WIN98) לפני האתחול ולהתקין שוב - ולא באופן אוטומטי

ע"י XP בזמן האתחול ! כי אז היא מתקינה את הדרייברים הקיימים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים