עבור לתוכן

GF FX 5200

Featured Replies

פורסם

GTS לא חזק יותר מה4MX, הMX הוא אולי כרטיס מסורס אבל בביצועים הוא מצליח לעקוף אותו, לפחות בתקופה שהוא יצא ועשו בינהם מבחנים

התכוונתי לgeforce2 mx400

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

האם יהיה הבדל בביצועים בין הכרטיס הנ"ל(לא אולטרה) לבין

GF 2 GTS?

פורסם

ברור, אפילו הפרש גדול מאוד. ;)

פורסם

לא גדול מאוד

זה תלוי במה

(זה לא האולטרא!!)

פורסם

אם אתה לוקח את הגיפורס FX 128BIT אז יהיה הבדל גדול....

כאילו הFX 5200 128BIT VER

הוא כמו GeForce3 Ti200 128mb

בידיוק אותו דבר רק עם תמיכה יותר טובה בdirectX 9.0 וAA ו AF יותר טובים.

זהו...

זה הסיכום שלי.

פורסם

יהיה הבדל. אם ה4MX עקף בקצת את הGTS וה5200 עוקף את ה4MX אז יהיה כאן הבדלבפריימים ובביצועי משחקים. ברור שלא כזה שיאפשר לך רזולוציות ענקיות ופילטרים

פורסם

אבל FX5200 לא עוקף GF4 MX :-\ (לא באופן משכנע בכל אופן וזה מאוד תלויי איזה FX5200 בדיוק מקבלים)

פורסם

ממממ... good point (זה מה שקורה כשקמים לפני 7), גירסא מסויימת, ה128bit עוקפת אותו וה64bit לא ממש. קשה לדעת איזה תקבל כי רוב המוכרים לא ממש טורחים לברר

פורסם

צודק.

אני קיבלתי 64BIT ולא ידעתי בכלל, לאחר מכן שהתקשרתי אליהם הם לא הבינו על מה אני מדבר אז שלחתי אימילים לחברה של הכרטיס והם דיברו איתם...

מכאן הדרך כבר הייתה קלה וקיבלתי את הכרטיס המיוחל!

פורסם
  • מחבר

מנסיון אישי, ב3dmark 2001 קיבלתי עם gforce2 mx 400 בסביבות ה2900 ועם 5200FX קיבלתי 3700~

לא התעמקתי בכרטיס יותר מדי ולא ניסיתי לנקות קצת את המחשב כדי לשפר את התוצאה אבל זה בערך מה שקיבלתי

והgts יותר חזק מהmx400 אז תבין לבד..

פורסם

GTS לא חזק יותר מה4MX, הMX הוא אולי כרטיס מסורס אבל בביצועים הוא מצליח לעקוף אותו, לפחות בתקופה שהוא יצא ועשו בינהם מבחנים

פורסם

ה GTS בכלל תומך בדירקט איקס 7?

פורסם

כן... מאד אפילו...

פורסם

אבל FX5200 לא עוקף GF4 MX :-\ (לא באופן משכנע בכל אופן וזה מאוד תלויי איזה FX5200 בדיוק מקבלים)

הוא לא עוקף בקילומטר אבל הוא חזק יותר... הוא גם תומך ביותר טכנולוגיות וגם DX 9... אני חושב שלקחת GF2 GTS במקום FX5200 יהיה טעות, סה"כ ה GTS הוא כרטיס מהדור הישן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים