עבור לתוכן

נייד לסטודנית

Featured Replies

פורסם

אני צריכה המלצה למחשב נייד לצורכי לימודים ...

בטוח מחירים של עד 2500 שקל .. כמה שפחות ככה טוב

עם מסך נורמאלי שלא יצאו לי העיינים ..

יש המלצות ? :)

תודה ...

פורסם

נטבוק עם מסך גדול יחסית, אך נכנס בתקציב

‎Lenovo IdeaPad S12 M19JWIM‎

ניידים רגילים יש כמה דגמים שמגיעים בלי מערכת הפעלה, האם זה משנה?

פורסם

נא להכניס תקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורום

כמו כן, פרטי מה כוונתך ב"מסך נורמאלי". זה לא ברור מאליו.

פורסם

ASUS 1101HA הוא ללא ספק הנטבוק הטוב ביותר המוצע כיום. (מסך גדול וזמן סוללה פנומנאלי.)

פורסם

ASUS 1101HA הוא ללא ספק הנטבוק הטוב ביותר המוצע כיום. (מסך גדול וזמן סוללה פנומנאלי.)

objection

ואני ממש לא אומר את זה רק מפני שיש לי 1005HA-P (כלומר גרסת מעבד ה-N280)

ה-1101HA אמנם עם עוד חצי שעה של זמן סוללה לפי היצרן (11 לעומת 10 וחצי), והמסך גדול יותר באינץ' וחצי, אבל הביקורות קוטלות אותו בגלל המעבד, שחלש בהרבה מה-N280 (מהירות שעון 1.33 לעומת 1.66), ובעיקר בגלל המיחר הגבוה, אשר לא מוצדק בכלל עבור הביצועים שמקבלים (המחיר הוא 500 ש"ח גבוה יותר מה-1005HA, בארץ)

אגב, באחת הביקורות שראיתי (באתר LAPTOPMAG, ואפשר לסמוך עליו עד כמה שידוע לי), ה-1005HA השיג בפועל זמן סוללה טוב יותר ב-13 דקות.

בשורה התחתונה-שני המחשבים, למעט מה שציינתי, הם אותו הדבר בדיוק, ובעיני אין הצדקה לשלם עוד 500 ש"ח על מעבד חלש יותר, וזמן סוללה אשר בפועל ממש דומה, ואפילו עם יתרון ל-1005HA

ביקורת טובה:

http://www.laptopmag.com/review/laptops/asus-eee-pc-1101ha.aspx?page=1

והשורה התחתונה של הביקורת:

ASUS 11.6-inch netbook features a bright, crisp display and excellent endurance, but cheaper netbooks offer better performance.

אני, ד"א, גם קניתי אותו ללימודים, וכרגע, כשאני משתמש בו בבית (כי רק באוקטובר אני תמחיל ללמוד), אני הרבה יותר ממרוצה.

ודוגמא לאיך המקלדת-אני מקליד עיוור כרגע כי אין לי עברית במקלדת (כאמור קניתי בארה"ב), וההקלדה מעולה (למרות שזה רלוונטי לשני המחשבים)

לשיקולך, יום נעים :)

פורסם

אם אתם בקטע של יבוא שזה כבר לא כזה קשה במיוחד של ניידים. ניתן לעשות זאת ע"י אחת החברות Mustop או UShops ולרכוש ניידים מחול ופשוט להוסיף את העברית בארץ (רוב האחריות קיומות גם בארץ בינ"ל)

אמנם אני אציע לך עכשיו דגם שאין לו אחריות בארץ ולפי דעתי זה הנטבוק הכי חזק שקיים כיום.

ACER 1410/1810T גם אחלה חומרה וגם סוללה מצוינת. הוא עולה בחול 460 דולר בערך ועוד תוסיף 16 אחוז מע"מ והמשלוח אתה לא מגיע ל2500.

jr.com יש אותו שמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים