עבור לתוכן

המלצה לנייד בבקשה, לסרטי HD, עד 4500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום שלום :)

אני מעוניינת לקנות מחשב נייד כדי לקחת איתי לאוניברסיטה. בין היתר, שימושים משרדיים כמו אנטרנט, מוזיקה, אופיס,

לצורכי גרפיקה - פוטושופ, אין צורך בתוכנות תלת-מימד או עריכת וידאו,

ובעיקר שיוכל לנגן סרטים ב-full HD, כלומר ביט רייט גבוה של 1080P. משחקים כבדים גם אין צורך.

מסך - לא מבריק, ההשתקפויות מפריעות לי.

תודה לעוזרים!

פורסם

האם את מחפשת משהו עם רזולוציה של HD או עם חיבור HDMI לטלוויזיה? שני הדברים מגבילים אותך מבחינות מסויימות.

פורסם
  • מחבר

יציאה לטלוויזיה אני לא צריכה, המטרה היא לנגן את הסרט על הלפטופ.

במחשב הנייח למשל שיש לי בבית, אפילו סרט של 720P מקרטע. כלומר, לא ניתן לנגן אותו באופן חלק.

אני רוצה לנגן סרט כבד בלפטופ עצמו, מבלי שיהיו בעיות כאלה, ואם ניתן להשיג רזולוציית HD מלאה אז זה נהדר,

אבל אני משערת שבמחיר הזה אני אוכל להשיג מסך עם רזולוציית HD רגיל בלבד?

[והאם כל המסכים כיום הם עם ציפוי מבריק? זה ממש מתסכל..]

פורסם

גם אם תוכלי להשיג מחשב עם רזולוציית Full HD במחיר, מחשבים כאלו לא מגיעים בפחות מ-15.4" וגם בגודל כזה מדובר ברזולוצייה גבוהה למדי ביחס לשטח המסך (לטעמי גבוהה מידי לשימוש נוח). זה יביא אותך לירידה משמעותית ברמת הניידות האפשרית של המחשב ולעתי זה לא מומלץ אם כוונתך לקחת אותו איתך ללימודים. חשובים לך נושאים כמו חיי סוללה (וכמה)? משקל?

פורסם
  • מחבר

בגלל זה אולי הרזולוציה עצמה של המסך פחות משנה. הרי אני לא אראה את הסרט כמו במסך טלוויזיה LCD FULL HD גדול, בכל מקרה...

רק שאבין, עד כמה רזולוציה כזו גבוהה במסך כזה קטן תפריע לשימושים הרגילים בו?

ז"א, כל האובייקטים הרגילים בעצם יהיו ממש ממש קטנים? אם זה כך, אוותר על העניין הזה.

אבל אני כן רוצה שהוא יסחב את הסרט בלי בעיות. שינגן אותו באופן חלק ונקי בלי "לגמגם".

אין לי בעיה עם מסך גדול למרות שזה מעלה את המשקל של המחשב.

אז במילים אחרות, לסיכום:

אני כן רוצה לפטופ שיוכל לנגן סרטי HD בלי לקרטע, ללא מסך מבריק, לא מפריע שהמסך יהיה גדול, ולא חובה עם רזולוציית פול HD. העיקר שינגן.

פורסם

רק שאבין, עד כמה רזולוציה כזו גבוהה במסך כזה קטן תפריע לשימושים הרגילים בו?

ז"א, כל האובייקטים הרגילים בעצם יהיו ממש ממש קטנים? אם זה כך, אוותר על העניין הזה.

לדעתי, זה יוצא קטן מידי. יש אחרים שזה לא מפריע להם. זה לא עניין אובייקטיבי שניתן לכמת.

הדרישה שלך למסך שאינו מבריק בעייתית בשילוב עם שאר הדרישות, אין הרבה אופציות כאלו. אני הייתי מסתכלת על ה-SL500 של לנובו. אפשר לקבל אותו עם רזולוציה של 1680x1050, זו רזולוציה גבוהה לתקציב ולטעמי האישית אידיאלית למסך 15.4", ומסך שאינו מבריק.

לדוגמא:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11384

המחשב הזה מתאים לדרישות שהצבת לגבי המשקל והגודל. אני שוב מאד לא ממליצה לך לבחור בכזה מחשב כבד, לשיקולך.

פורסם

אני חושב שהיא מתכוונת שהמחשב יהיה מספיק נייד כדי לעבור בין חדרים ולא כדי לסחוב לכל מני מקומות, זה אמור להיות טוב ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים