פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים מה אתם אומרים על הנגן מבחינת האיכות? המחיר? הרצון לראות סרטיםולשמוע מוזיקה ושיהיה מסך מגעאשמח לשמוע תגובותנ.בלינקים למכשירhttp://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=720038http://www.fujicom.co.il/web/Catalog.aspx?Page=Brands&Brand=MP3
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים מחבר אני צריך לפחות 8GB ולכל היותר במחיר של 500 ש"ח (זה המקסימום - לא יכול לחרוג)
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים קח בחשבון בכל מקרה, למרות שלנגן MP3 זה משנה פחות, שFUJICOM זה מותג מדבקה ישראלי, שפשוט מנצל את הסטיגמה על אמינות גבוהה של ציוד יפני. הם בפועל לא מייצרים דבר. ולרוב מדובר בציוד ג'נרי.
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים חוץ מזה לא תמצא שום נגן נורמלי עם מסך מגע ב500 שקל שיש לו שימוש מוצדק למסך מגע מעבר לגימיק.מצטרף להמלצה על המייזו M6, נגן מפתיע באיכות שלו ביחס למחיר (כמובן שתצטרך אוזניות טובות).עצה שלי, אם יצא לך לראות K414P (אוזניות "מיני" קשת של AKG) בבאג, קנה אותן, המחיר שלהן מצחיק בשביל האיכות שלהן, והפסיקו לייצר אותן ככה שעוד מעט כבר לא תוכל למצוא אותן (ומספיק קשה עכשיו), ובאותו מחיר תמצא אוזניות הרבה פחות טובות.יכול להיות שהנגן+ האוזניות יחרוג לך מהתקיצב ב50 שקל, אבל זה שווה את זה.
פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים מחבר ראיתי ש fujicom מוכרים גם LCD וגם LAPTOP וכולהדבר שני ראיתי באתר שעבור הנגן הזה יש שנתיים אחראיותמישהו??? חוות דעת בבקשה.... על המכשיר
פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים קח בחשבון בכל מקרה, למרות שלנגן MP3 זה משנה פחות, שFUJICOM זה מותג מדבקה ישראלי, שפשוט מנצל את הסטיגמה על אמינות גבוהה של ציוד יפני. הם בפועל לא מייצרים דבר. ולרוב מדובר בציוד ג'נרי.ראיתי ש fujicom מוכרים גם LCD וגם LAPTOP וכולהדבר שני ראיתי באתר שעבור הנגן הזה יש שנתיים אחראיותמישהו??? חוות דעת בבקשה.... על המכשירזה זבל, לא צריך להסביר יותר מדי פעמים...
פורסם 2009 בספטמבר 416 שנים לא בתור בעלים של אחד כזה אבל כן בתור מישהו שיצא לו "להחזיק" כמה נגנים שלהם.
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר אז יש לך המלצה על נגן אחר עד 500 ש"ח?ומה אתה אומר על הנגן philips sa5285 (דרך אגב הוא עולה לי 500 ש"ח)וה M6 כבר לא נמכר בבאג
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים הפיליפס הוא גם זבל, אלו לא באמת החברות האיכותיות שאתה מכיר (פוג'י ופיליפס) אלא סתם מותגי מדבקה שמנצלים את השם הטוב שלהן.הייתי ממליץ לך לקחת D2, יכול להיות שתצטרך להוסיף אבל אין הרבה אופציות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.