פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים מחבר אני מציע שתעשה את זה עוד פעם בכל זאת דרך q-flash , אולי לא תהיה פעם אחרת ... הכל יכול לפעול כרגיל ופתאום הלוח יקרוס.ואוי או ואבוי עד כדי כך.... :-Xטוב אם אתה אומר....אבל הכל עובד לי עכשיו כמו שצריך לא מבין למה שיקרוס פתאום....[br]פורסם בתאריך: 28.08.2009 בשעה 20:17:32ואוי או ואבוי עד כדי כך.... :-Xטוב אם אתה אומר....אבל הכל עובד לי עכשיו כמו שצריך לא מבין למה שיקרוס פתאום....שמע :-\נראה לי אני יעדכן דרך Q- FLASH
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים וואו תראה מה מצאתי , חיפוש קטן בגוגל איזה יופי .http://forums.tweaktown.com/f69/bios-flashing-how-qflash-guide-27576/תמשיך לעדכן ככה ... ואולי כדאי שתבדוק את הקבלים שלך ...אני ממשיך והקבלים שלי במצב חדש אתה קשקשן לא נורמלי
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים סליחה על הבורות אבל.. איך בעיית תוכנה כמו עדכון שגוי לביוס יכולה לגרום לבעיית חומרה כמו קבלים הרוסים?תודה.
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים עדכנתי דרך הווינדוס ללא הגזמה גם איזה 10 פעמים ולא היתה שום בעיה שמעתי איפשהו שזה לא מומלץ אבל אמרתי לעצמי שאם אני מעדכן עם התוכנה של גיגה בייט אז לא תיהיה בעיה לממש אחריות במקרה של הפלשה כושלת ככה שלא פחדתי מזה . אז מה נסגר עם זה ? מומלץ או לא ?
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים אם יש לך מחשב ווינדוס יציבים וחסרי וירוסים אז אין שום בעיה דרך וינדוס אם יש לך מחשב לא יציב\בעיות עם הוינדוס זה לא מומלץאבל בכל מקרה - בלוחות dualbios אין שום סיכון
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים giloman , אני שמח שלמדת מילה חדשה , קשקשן ? . כל מה שאמרתי פה הוא על סמך ניסיון אישי ועובדות בשטח , והבאתי גם הוכחות ... אם היית טורח לקרוא את התרד שהעליתי היית רואה שאפשר לעדכן ביוס מיליון פעם עם התוכנה ובפעם המיליון ואחד הלוח יילך פייפן !אם יש לך מחשב ווינדוס יציבים וחסרי וירוסים אז אין שום בעיה דרך וינדוסאם יש לך מחשב לא יציב\בעיות עם הוינדוס זה לא מומלץאבל בכל מקרה - בלוחות dualbios אין שום סיכוןהנה עוד פוסט שמצאתי על מישהו שהשתמש ב - @bios והלך הלוח שלו (X48T-DQ6)http://forums.tweaktown.com/f69/sick-x48t-dq6-after-bios-flash-f6d-33916/סליחה על הבורות אבל.. איך בעיית תוכנה כמו עדכון שגוי לביוס יכולה לגרום לבעיית חומרה כמו קבלים הרוסים?תודה.לעבוד עם ביוס שגוי (בלי לשים לב) יכול להביא לאי יציבות במתחים וכו' ...כל זה הוא בגדר המלצה , פותח התרד יכול לעשות איתה מה שהוא רוצה . אני לא מתכוון להגיב יותר.
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים גם בqflash משהו יכול לקרות והביוס לא יצרב כמו שצריך אם יש לך את קובץ הביוס הנכון ווינדוס יציב עם @bios לא יקרה כלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.