פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים לאחרונה נכנסתי חזק לצילומי רחוב ופורטרטים, גיליתי שצילום אנשים שבהתחלה הרתיע אותי בגלל שקצת התביישתי לצלם אנשים שאני לא מכיר ברחוב וזה אחרי שהייתי חזק בקטע של מאקרו וארכיטקטורה . כן, אין מה להתבייש מבניינים וחרקים כל התמונות צולמו באזור נמל תל אביב, הראשונות צולמו בשפך הירקון והסביבה ברוב מוחלט של המקרים צילמתי עם 70-200 שלי, לפעמים עברתי לסיגמה 10-20 ובמקרים בודדים 85 1.8 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים תמונות מצויינות,מרתקות ומעוררות חשק עז להרים לאבא שלי את ה- K200D ולנסות את מזלי
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים ממש יפה. למה הקאנון שלי לא יודעת להוציא כאלו תמונות? התמונות מעובדות? (הצבעים נראים ממש עשירים)
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים האנשים האלה לא יכולים לתבוע אותך על צילום שלהם ללא רשות ופרסום התמונות שלהם?
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר תודה ממש יפה. למה הקאנון שלי לא יודעת להוציא כאלו תמונות? התמונות מעובדות? (הצבעים נראים ממש עשירים) צולם ב RAW. עיבוד בסיסי בלבד בלייטרום. כמעט ולא נגעתי בצבעים ואם כן ממש בקטנה. עניין של הגדרות במצלמה האנשים האלה לא יכולים לתבוע אותך על צילום שלהם ללא רשות ופרסום התמונות שלהם? לא. צולם במקום ציבורי, יש לי את הזכות המלאה לצלם כל מה ומי שבא לי כל עוד התמונה לא פוגעת בכבודו של אותו בן אדם.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים הרבה תמונות מעולות, אין טעם להתייחס לכל אחת בנפרד בגלל העומס, אבל העושר בהחלט רב.רואים שנעשה עיבוד ב-RAW, אין מה לעשות אם רוצים שלמות אין כמו עיבוד ועבודה על RAW...
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים אז אני היחיד שלא שם להבדל בתמונות שלי בין RAW לJPEG?כמובן שבRAW יש לי הרבה יותר חופש עבודה, אבל מבחינת איכות תכלס, גם בלייטרום, לא שם ליותר מדי הבדל.
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים מחבר אז אני היחיד שלא שם להבדל בתמונות שלי בין RAW לJPEG?כמובן שבRAW יש לי הרבה יותר חופש עבודה, אבל מבחינת איכות תכלס, גם בלייטרום, לא שם ליותר מדי הבדל.קבצי RAW מכילים כמות פרטים גבוהה בהרבה מזו של JPEG. פרטים שיכולים להעלות תמונה בכמה רמות בעיבוד נכוןפרטים שאפשר להוציא בלי לשלם קנס כבד של רעש בניגוד ל JPEGפעם צילום ב RAW היה מגביל בעיקר בגלל גודל כרטיסי הזיכרון.אז היו עובדים ב JPEG כדי לדחוס 1000 תמונות בכרטיסאצלי בכרטיס של 4GB נכנסות 190 תמונות, אבל בכל תמונה אני משקיע מחשבה ולא מקליק סתםככה שגם אחרי יום צילומים עמוס אני לרוב חוזר הביתה עם לא יותר מ 150 תמונות, אבל עם הרבה חומר איכותי לעבודה ולא ג'אנק שצריך לעבור סינון ראשוני
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים אני לא אתחיל לשפוט תמונה תמונה, אבל בגדול- מאוד יפה כהרגלך דימה! היו תמונות שאהבתי מאוד ותמונות שהקומפוזיציה לא הייתה מדהימה, אבל בשאר הייתה מצויינת, אולי זה פשוט התוספת משחק בתוכנת עיבוד שאני מצפה לה. כצילום על מכה ראשונה בלי משחק במחשב זה מרשים מאוד! בכל אופן, הרבה תמונות יצאו מאוד נחמדות! חשבת לעבור לסביבת רחוב? סביבה שלדעתי יותר קשה לצילום לעומת החוף שמעט בנאלי לטעמי. המשך כך! נ.ב- בתמונה הראשונה של הרוכב- איך צילמת את התמונה? עדשה שגרמה לאפקט העיקולי או שמה זה חלק מהגשר/ כביש הזה? בנוסף לכך, איך תפסת את הרוכב בדיוק בפוזה בדיוק כך מבלי שיזוז לך ויעקם את התמונה? :
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים מחבר ERL:אני מצלם גם רחוב, אבל פחות כי זה באמת דורש הרבה זמן וסבלנותבמקרה הזה צילמתי בנמל כי אני אוהב את משחקי האור/צל בשעות השקיעה. בתוך העיר זה קשה מאוד עם כל הבניינים מסביבלגבי התמונה של הרוכב, צולם רגיל ואז סובבתי את זה בעריכה וחתכתי מחדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.