עבור לתוכן

JDownloader לא זוכרת

Featured Replies

פורסם

בעיה עם התוכנה הנפלאה הז, כאשר אני מבצע אתחול למחשב התוכנה מתחילה להוריד את הבצים מהתחלה

ולא מאיפה שהפסיקה

פורסם

במילים פשוטות יותר, לא כל שרת הורדה ישירה מאפשר להתחיל להוריד מאותו המקום (AKA RESUME), ותצטרך להוריד מחדש. אם זה הורדה ישירה, עדיף להשאיר את המחשב דולק עד שהיא תסתיים.

פורסם
  • מחבר

במילים פשוטות יותר, לא כל שרת הורדה ישירה מאפשר להתחיל להוריד מאותו המקום (AKA RESUME), ותצטרך להוריד מחדש. אם זה הורדה ישירה, עדיף להשאיר את המחשב דולק עד שהיא תסתיים.

אני מדבר על קבצים שכבר ירדו מתוך כל הקבצים,

למה הוא מוריד אותם מחדש ?

פורסם

יכול להיות שכשהקבצים יורדים, אתה מעביר אותם למקום אחר, ואחרי הפעלה מחדש התוכנה בודקת את ה-BATCH כנגד תקיית ה-INCOMING ומורידה מחדש את מה שלא קיים שם.

פורסם

בדרך כלל כשמדובר ב package הוא ירשום שהקובץ כבר קיים בתור "שגיאה" (עוד לא יצא לי לבדוק את העניין בגרסא האחרונה של התוכנה...).

פורסם

אני משתמש בתוכנה הזו

וכשזה קורה,ההתוכנה מדלגת על הקובץ שהיא הורידה כבר

23a2cz.jpg

פורסם

תוודא שמסומן אצלך כמו בתמונה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

כשאתה מוריד את התוכנה היא יורדת בקובץ RAR. התוכנה לא דורשת התקנה, שים לב שאתה לא מבצע את ההפעלה מתוך קובץ ה RAR כי אז אם תשים לב התוכנה נפתחת באיזה תיקייה שנקראת TEMP. לכן, תחלץ את התיקיה מתוך הקובץ הדחוס שהורדת ובו תעבוד.

גם אני בפעם הראשונה שהשתמשתי התוכנה ניסיתי לעבוד ישירות מהקובץ RAR וקרתה לי אותה בעיה בדיוק.

פורסם

אני מבקש לא לגרור את הדיון לתחום הווארז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים