פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים בעיה עם התוכנה הנפלאה הז, כאשר אני מבצע אתחול למחשב התוכנה מתחילה להוריד את הבצים מהתחלהולא מאיפה שהפסיקה
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים במילים פשוטות יותר, לא כל שרת הורדה ישירה מאפשר להתחיל להוריד מאותו המקום (AKA RESUME), ותצטרך להוריד מחדש. אם זה הורדה ישירה, עדיף להשאיר את המחשב דולק עד שהיא תסתיים.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר במילים פשוטות יותר, לא כל שרת הורדה ישירה מאפשר להתחיל להוריד מאותו המקום (AKA RESUME), ותצטרך להוריד מחדש. אם זה הורדה ישירה, עדיף להשאיר את המחשב דולק עד שהיא תסתיים.אני מדבר על קבצים שכבר ירדו מתוך כל הקבצים,למה הוא מוריד אותם מחדש ?
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים יכול להיות שכשהקבצים יורדים, אתה מעביר אותם למקום אחר, ואחרי הפעלה מחדש התוכנה בודקת את ה-BATCH כנגד תקיית ה-INCOMING ומורידה מחדש את מה שלא קיים שם.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים בדרך כלל כשמדובר ב package הוא ירשום שהקובץ כבר קיים בתור "שגיאה" (עוד לא יצא לי לבדוק את העניין בגרסא האחרונה של התוכנה...).
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים כשאתה מוריד את התוכנה היא יורדת בקובץ RAR. התוכנה לא דורשת התקנה, שים לב שאתה לא מבצע את ההפעלה מתוך קובץ ה RAR כי אז אם תשים לב התוכנה נפתחת באיזה תיקייה שנקראת TEMP. לכן, תחלץ את התיקיה מתוך הקובץ הדחוס שהורדת ובו תעבוד.גם אני בפעם הראשונה שהשתמשתי התוכנה ניסיתי לעבוד ישירות מהקובץ RAR וקרתה לי אותה בעיה בדיוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.