פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים יש מספר גופים שיש להם תשתית פנים ארצית (בזק/רכבת ישראל/הוט ועוד כמה שלא עולים לי בראש) אבל רק גוף אחד שמחבר אותנו החוצה
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים מחבר בקיצור,אתם רומזים שאורנג' מתכוונת לפרוש תשתית תמסורת משלה?כלומר, תכנס לתחום תשתית האינטרנט?
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים יש כאלו גם של סלקום.. זה תקשורת פנימית שלהם, ולפעמים גם ללוקחות עסקיים..
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים כן אני דיברתי על זה שהיא ספקית .למרות שאני חושב שהגיעה הזמן שמישהו יעשה יקח את הנושא לידיים ויעדכן את הרשת הפרימיטיבית שלנו סוף סוף .זה ממש לא על מה שדיברת, אתה דיברת על תשתית בפירוש."מה? אתם לא מחוברים למציאות? הרי פרטנר מספקת שירותי אינטרנט וטלפון קווי למעלה מחצי שנה!"זה מה שרשמת בתגובה לפירסום פותח הדיון שהתפלא שראה מכסה בור של פרטנר ליד המדרכה.אז איך דיברת על ספקית?בשביל לבצע תשתית של ספקית, אתה לא צריך לסלול סיבים אופטיים מתחת לאדמה, אלא מרכז אחדשל שרתי רדיוס, ספציפי שאליו אתה מתחבר דרך תשתית של בזק או כבלים.
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים מחבר כנראה שזו לא תשתית אינטרנט,כי לאורנג' כבר יש פתרון אחר!http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3769274,00.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.