עבור לתוכן

יש לי דילמה

Featured Replies

פורסם

דווקא ה רדאונים 9200\9100 לא ממש יקרים...

יש לי שאלה, מה ההבדלים היום בתחלס (במה שאני יראה על המסך :-) ) בין כרטיסי 64 מגה וכרטיסי 128 מגה

למשל אם אני הולך על כרטיסי TI, וילך דווקא על ה 128 שקל, יהיה יקר מידי למשתמש ביתי פשוט

לאומת זאת ה64 יהיה במחיר סביר...

לי יש MX 440 - 128MB שעובד סביר, אבל אני מחפש משהו יותר טוב

אמרו לי שלהשקיע על FX5200 לא יהיה חכם במיוחד כי לא יראו תוצאות שונות מי יודע מה..

פורסם

ההבדל בין הכרטיסם הוא ה MB (מן הסתם) שנותן יכולת לעיבוד טקסטורות מסובכות אבל אין טעם לשים 128 על כרטיסים כמו ה MX כי טקסטורות של 128MB לא יעבדו חלק על כרטיס כלכך חלש. וגם הזיכרונות של ה- 128 MB הם בדרך כלל חלשים יותר לכן אם יש לך מחשב חלש תקנה 64MB (אותו הדבר לגבי כרטיס חלש)

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז ככה: עוד שנה ומשהו אני קונה מחשב חדש, שזה כולל גם כרטיס מסך. עד אז, על המחשב הנוכחי, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיאפשר לי לשחק בדום3 והלף לייף, וישפר קצת את הביצועים לעומת ה GEFORCE 2 GTS שיש לי כרגע.

אני מעוניין רק בכרטיס של נבידיה, ומתלבט בין GF4 TI לבין GF FX. האם שווה לקנות GEFORCE 5200 ULTRA? האם הוא לא יהיה יותר איטי ממה שיש לי כרגע...?

תודה.

פורסם

תקנה GF4 TI 4200

הרבה יותר טוב ממה שיש לך כרגע ותוכל לשחק גם בדום3

פורסם

איזה מחשב יש לך?

ואני חושב שהTIיים יותר טובים מה5200FX ULTRA

וגם התמיכה בדיירקט איקס9 שלו לא ממש תעזור לך כי הוא לא מספיק חזק להריץ אותם

פורסם

דבר ראשון, אתה לא קלי ונלי שהכותרת שלך צריכה להיות דילמה, אני פרט בה יותר ע"פ חוקי הפורום

הג'יפורס 4 4200 יותר טוב מאשר ה5200FX שנמכר כאן, גירסאות ה64MB עולות כ550 ש"ח ומתאימות לכל כיס.

אנחנו לא יכולים להגיד לך בוודאות כיצד הלף לייף וחבריו יעבדו על מחשבך פשוט כי... אין עדיין נתונים מדוייקים לדרישות המערכת של המשחקים.

פורסם

יש נתונים מדויקים, אבל אי אפשר עדיין לדעת על איזה כרטיסים הם יעבדו בצורה נורמלית.. דהיינו חלק

פורסם

למה אתה נעול על nVIDIA?

פורסם

כי בתקציב הנוכחי אין כרטיס של ATI שמתאים לדרישות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים