עבור לתוכן

בניית מערכת קולנוע ביתית+שאלה נוספת.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי 2 מערכות סטריאו ו-2 זוגות של רמקולים למחשב.איך אני יוצר מהם סוג של מערכת קולנוע ביתית?

(אני אציין שיש לי כולה חדר ממוצע ולא אולם קולנוע)

ושאלה נוספת:

איך מחברים מחשב לטלויזיה?צריך להוסיף משהו למחשב?

פורסם

לגבי הרמקולים יש כבל עם איני טועה וכנ"ל לגבי הטלוויזיה [hdmi/dvi] או VGA בהנחה שהמחשב תומך באחד מהחיבורים ב NR עדיף לחבר לחיבור התומך כמובן

פורסם

אם יש לך כרטיס קול תומך, עם 5/7 יציאות אנלוגיות מהכרטיס, תוכל פשוט לחבר בין כל יציאה לרמקול. כמובן שזה יהיה די חרא, כי העוצמות שונות בין הרמקולים, וגם אין לך סאב. רמקולים למחשב אם הם לא מאיכות טובה, אל תחבר בכלל.

לגבי טלוויזיה, תלוי ביציאות שיש לך מהכרטיס מסך, ובכניסות בטלוויזיה.

פורסם

זה די פשוט.

בלוח אם שלך צריכות להיות לך יציאות לסראונד, במקרה ואין אז תוכל להשתמש רק במערכת סטריאו אחת.

היציאות בצבעים שונים מאחורי הלוח, בד"כ הזוג הראשון והקדמי תחבר ליציאה הירוקה, האחורי יתחבר ליציאה אחרת (תסתכל בחוברת של הלוח).

בצד של הסטריאו צריכות להיות לך כניסה שנקראת AUX.

את הטלויזיה מחברים לכרטיס מסך ע"י כבל מתאים, כולם בסדר, בין אם זה VGA, DVI או HDMI ואם הטלויזיה ישנה יותר אז יש S-video או Composite/Component (כמו שהיית מחבר את ה-DVD או הוידאו).

כדי לעזור לך בצורה יותר ברורה, תצטרך לתת מפרט מחשב שלך, בעיקר חשוב הלוח והכרטיס מסך במצב הזה.

ואז אתן לך דוגמאות עם תמונות, תשקיע בשבילי אשקיע בשבילך :smile1:

פורסם

4 רמקוליםפ למערכת אחת, לך על ההכי טובה.

אתה רוצה סטריאו או קולנוע ביתי? בשביל קולנוע ביתי צריך רסיבר שתומך במפענכים דיגטליים ושטויות.

סטריאו כל מערכת סטיריאו מספיקה, רק שתפתח את הרמקולים טוב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים