עבור לתוכן

עזרה בשחזור פרופיל בFF

Featured Replies

פורסם

אי מנסה כרגע להעביר את הפרופיל שלי (עם כל התוספות והסימניות) מהFF שאני עכשיו איתו אל FF במחשב אחר

העברתי את התיקיה של הפרופילים ופעלתי לפי ההוראות האלו:

Completely close Firefox or Thunderbird

# Copy the profile folder to wherever you want to store it. You can copy it anywhere except the application's program directory.

# Start the Profile Manager. .

# Click on "Create Profile..." and, in the dialog that opens, enter a descriptive name for the profile you copied.

# Click on the "Choose Folder..." button. A "Browse for Folder" dialog will open.

# Select the profile folder you copied and click OK.

# Review the path shown in the "Completing the Create Profile Wizard" dialog to make sure it is correct, then click "Finish" to create the new profile.

# Select the new profile and press the Start button to start Firefox or Thunderbird using the moved profile

אבל כל פעם אני מגיע למצב שנפתח לי פרופיל חדש פשוט בלי כל התוספות שלי ..

מה עושים ?

פורסם

למה שלא תנסה לגבות ולשחזר דרך FEBE?

אם אני זוכר נכון,בהגדרות שלו יש אפשרות לגבות גם את ההרחבות.

פורסם

אתה לא צריך את כל ההוראות האלה, אם אתה לא מעוניין בריבוי פרופילים אלא להשתמש רק בפרופיל מהמחשב הראשון, תוודא שמותקנת אותה גרסא בשניהם, תסגור את הדפדפנים ותעתיק את התיקיה MOZILLA מספריית %APPDATA% כמו שהיא אל המחשב השני (אל תעתיק עליה, את התיקיה הקיימת תמחוק או שתשנה את השם שלה לגיבוי).

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה זה עובד![br]פורסם בתאריך: 28.08.2009 בשעה 20:52:09

עובד אבל עם הרבה בעיות :(

חלק גדול מהתוספות בכלל לא עובדות למרות שהם נראות כמותקנות ..

הוא לא נותן לי אפשרות לחזור אחורה ונראה כאילו ה tab mix plus בכלל לא מותקן ..

וגם כשאני פותח את הדפדפן הוא לא נותן לי את דף הבית (אלה סתם חלון ריק)[br]פורסם בתאריך: 28.08.2009 בשעה 21:09:00

חחחחח הזוי לחלוטין!

ברגע שניטרלתי את הטאב מיקס פלוס הכל עובד כמו שצריך ונראה כאילו הטאב מיקס פעיל!

הזוי לחלוטין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים