פורסם 2003 בפברואר 922 שנים אוקיי תודה.למה כל פעם שאני פותח ת'רד אז לא רואים אותו כאילו הוא לא נוצר בכלל ?!?!בפורום של מפרטי מחשב ומעבדים לוחות וזכרונות.למהההההההההההההה?????????????
פורסם 2003 באוגוסט 3122 שנים למה אתה מתכוון?אם זה רמקולים למחשב אז אתה צריך שהכרטיס קול שלך יתמוך בזה.אם אתה רוצה לחבר פשוט 4 רמקולים וסאב אז תצטרך מגבר.
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים מחבר בהמחה שהכרטיס יהיה 5.1 והרמקולים כפי שאמרתי 4.1 זה אפשרי?? אם כן איך?
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים אם בעיקרון זה סט סטיילטים (כדוגמת INSPIRE 4400) אז כן אם זה סתם 4 רמקולים וסאב אז אתה צריך מגבר
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים על הרמקולים האלה מדובר, יש לי אינספייר 4.1 4400.אפשרי ? אם כן איך?כל מה שתנגן שתומך בסראונד (משחקים,סרטים).
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים מחבר מה זאת אומרת?!?!יש לי 4 סטליטים ששתיים מחוברים כי כרגע אין לי כרטיס 5.1.אבל נני סטליטים הולכים לסאב שתי חוטים יוצאים מהסאב לכרטיס יעני של הקדמי ואחורי.ולסאב בכלל אין אופציה לחיבור לכרטיס.איך?!?!
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים הסאב מקבל אות אוניברסלי בכל מצב... אתה תרגיש את הבאסים אותו דבר לא משנה מאיזה כיוון הצליל "יגיע" במשחק או בסרט.אלא אם כן יתחילו בשיווק של מערכות עם שני סאבים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.