עבור לתוכן

שיגעון כרטיסי הפלאש...

Featured Replies

פורסם

לאחרונה יצא לי להתעסק עם בעיה מסוג מיוחד... שדרוג BIOS מתוך דוס כשאין לי כונן דיסקטים או דיסקים...

מה שעשיתי זה ליצור כרטיס FLASH עם דוס (היה לי כרטיס SD זרוק של 16MB ומצאתי לו שימוש)...

אז התחלתי להשתעשע עם הרעיון והשתמשתי בכרטיס של 1G כדי לעשות "דיסק" של מערכת הפעלה XP מדיסק פיזי שהיה קיים.

כרגע יש לי עוד כרטיס (הפעם TransFlash) של 64MB שזרוק, יש למישהו רעיון מה עוד אפשר לעשות? :smile1:

כבר לא זבל:

473451.jpg

פורסם

damn small linux

פורסם

אצלי בכלל החלפתי את כונן ה- Floppy בכונן כרטיסי פלאש, לדעתי העתיד ילך לכיוון הזה (ינטשו את ה- Floppy לחלוטין ואח"כ את ה- CD וה- DVD וכו')...

פורסם
  • מחבר

אצלי בכלל החלפתי את כונן ה- Floppy בכונן כרטיסי פלאש, לדעתי העתיד ילך לכיוון הזה (ינטשו את ה- Floppy לחלוטין ואח"כ את ה- CD וה- DVD וכו')...

אני כבר נטשתי.

damn small linux

אגב לא הצלחתי להפעיל את DSL... סירב להדלק, הראה לי מסך שחור עם סמן בפינה (אז נראה שהוא כן ניסה להדלק מהפלאש).

פורסם

למה כל הסיבוכים האלו אם אפשר לעשות את זה מDOK כמעט בכל מחשב מחמש שנים האחרונות.

פורסם
  • מחבר

למה כל הסיבוכים האלו אם אפשר לעשות את זה מDOK כמעט בכל מחשב מחמש שנים האחרונות.

הכל טוב ויפה אבל לא כזה קל לגרום למחשב שלך להדלק ממנו, להגדיר הדלקה מתוך USB ב-BIOS זה לא מספיק... צריך לפרמט את ה-DOK נכון ולשים לו מחיצת MBR ולשים בתוכה את הקובץ הנכון ואז להעתיק את הקבצים ו... זה עדיין לא תמיד עובד :lol:

פורסם

הBIOS שלך לא תומך בעדכון מתוך הBIOS עצמו?

פורסם
  • מחבר

הBIOS שלך לא תומך בעדכון מתוך הBIOS עצמו?

לא בדקתי, אבל התכוונתי ל-BIOS של כרטיס מסך והדרך היחידה לשדרג אותו הייתה דרך דוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים