פורסם 2009 באוגוסט 2616 שנים שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה מוזרה שלא הייתה לי , מדובר במחשב חדש עם כרטיס מסך 4890 -כשאני משחק בקרייסיס כמה דקות אחרי שאני מתחיל לשחק המשחק קורס ואני מקבל הודעה שהדרייבר של הכרטיס הפסיק להגיב ולעבוד.זה לא קרה לי בשבוע הראשון לעבודה עם המחשבלמה זה קורה ואיך אפשר לטפל בזה?מדובר במחשב חזק עם 6 גיגה זיכרון ואין הרבה תוכניות ברקע כשהמשחק עובד
פורסם 2009 באוגוסט 2616 שנים תמחק את הדרייברים ותתקין את הגרסה הכי חדשה מהאתר של ATI.תעדכן את Directx.
פורסם 2009 באוגוסט 2616 שנים מחבר יש לי איזה WIZARD של הCATALIST CENTER את זה אני צריך למחוק?איך אני יודע איזה דרייבר יש לי
פורסם 2009 באוגוסט 2616 שנים קודם כל תוריד את הדרייבר פה:http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspxלך להוספה הוסרה ותסיר את ATI Catalyst install manager (עדיף במצב בטוח )תעשה ריסטתתקין את הדרייברים ריסטואז תבדוק אם הבעיה נפתרה.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים הייתה לי בדיוק אותה בעיה. מתברר שזה קורה בגלל שהכרטיס מתחמם.בתור התחלה נסה להעלות את מהירות המאוורר למהירות קבועה גדולה יותר, למשל 50% - האפשרות נמצאת בCatalyst Control Center בקטגוריית Overdrive.במהירות כזאת הרעש די מציק ולכן הורדתי את התוכנה ATI Tray Tools והגדרתי בה פרופיל מהירות משתנה למאוורר - אתה יכול לקבוע בעצמך את המהירות שבה המאוורר יסתובב לפי טווחי טמפרטורה.הערה: אם אתה משתמש בתוכנה חיצונית כמו זו שציינתי לצורך קביעת פרופיל, אז תבטל את המהירות הקבועה בCatalyst Control Center.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר מה שמוזר הוא שמדובר במחשב חדש לגמרי והקטע הוא כשהתחלתי עם המשחק שיחקתי במשך שעה שעתיים ולא קרה כלום ופתאום זה קרההמהירות של המאוור היא על 50% ועכשיו לא עוברות חמש דקות מבלי שהמשחק קורס יכול להיות שהכרטיס דפוק?הטמפ של הכרטיס על 60 במצב רגיל זה תקין?
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים מחבר מה זה כל ? יש לי את גירסה 3.5 מה עוד אני צריך להתקין?צצה לי גם בעיה חדשה הופיע לי המסך הכחול אחרי 2 דקות שהמשחק עלה והמחשב אתחל את עצמו-מה קורה פה ?זה מחשב חדשזה לא קרה לי בהתחלה יכול להיות שהכרטיס נדפק?!![br]פורסם בתאריך: 27.08.2009 בשעה 23:14:27חייב עזרה אחרת אני הולך להחזיר את הכרטיס
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים אתה צריך גירסה 2 לא 3.5 (זה משנה ) http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=aea55f2f-07b5-4a8c-8a44-b4e1b196d5c0&displaylang=enתוריד ותתקין לפני שיש דרייברים במחשב לאחר מכן תתקין את גירסה 9.8 (המעודכנת) ותחזור עם תוצאות ..
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים מחבר עשיתי את זה וזה עדיין לא עובד ושוב הופיע לי המסך הכחול עכשיו אני לא יכול לשחק במשחק אפילו שתי דקות לפני שוהא קורס מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים כנראה שבאמת יש בעיה בכרטיס.אם אפשר תבדוק את הכרטיס במחשב אחר או להפך תבדוק כרטיס אחר אצלך.מעבר לזה כבר כדאי להביא את הכרטיס לחנות לבדיקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.