עבור לתוכן

כרטיס זיכרון- איטי מדי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לאמא שלי מצלמה חדשה A590 של קנון והלאג בין תמונה לתמונה הוא בלתי אפשרי פשוט. ממש מס' שניות ועד שהיא מאפשרת תמונה נוספת כולם כבר הלכו. האם זה קשור לפלאש או לכרטיס (כחול של סאנדיסק, 4 גיגה)? האם לקנות כרטיס מהיר יותר? מה המהירות כתיבה של הכרטיסים האלה?

ושאלה נוספת, אם כבר...

אני מחפש מצלמה נוספת, ה A590 (של אמא) קצת איטית והעדשה קצת מוגבלת מבחינת רוחב ואורך. אני מעונין במצלמה שתתן לי תמונות טובות יותר בצילום בתוך הבית, תהיה קומפקטית ועם עדשה סבירה. חשבתי על TZ4 של פנסוניק, בערך 1000 ש"ח (מחודשת?) אבל קשה למצוא אותה. יש למישהו הצעה חלופית?

יש לי FZ7 של פנסוניק, מצלמה נחמדה אבל גדולה מדי להסתובב איתה כל הזמן. אני מרוצה למעט שני דברים. אחד הוא מקרים של חוסר תגובה (בעיקר כשמנסים לצלם איתה על הצד) והשני הוא תמונות בתוך הבית ללא פלאש. לא מדהים ותמונות לא טובות ב ISO גבוה, אפילו 200...

עכשיו אתם...

:xyxthumbs:

פורסם

סיכוי סביר שזה קשור לפלאש, הזמן שלוקח לו להטען בשביל

התמונה הבאה. בשביל לבדוק את זה, תנסה לצלם תמונות

בסדרה ללא פלאש.

פורסם

או שתנסה להוריד רזולוציה, כלומר לצלם ב-3MP\5MP, זה יצור לך בידול בין זמן טעינת הפלאש לזמן כתיבת הכרטיס (שאמור להיות אפסי בגודל של 3MP למשל).

פורסם
  • מחבר

צילמתי בלי פלאש והורדתי רזולוציה. אותו דבר. משהו תקול? למעט הלאג הכל בסדר במצלמה.

יש הצעות למצלמה?

פורסם

נסה לבטל את התצוגה של התמונה שצילמת.

ללא פלאש ועל רזולוציה נמוכה ובטח ובטח בלי מסך אין סיבה שהמצלמה יקח לה יותר משניה.

פורסם

יש מצלמות שהן פשוט איטיות.

זו הסיבה העיקרית שעברתי ל-DSLR.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים