עבור לתוכן

הגיע הזמן להיתקדם, כרטיס מסך למטרות קלות עד 300 שקל (גמיש קצת)

Featured Replies

פורסם

לילה טוב אנשים! ;)

לאחר הנבידיה 7300 הדרעק שלי שהיתחמם, הרעיש ולא יודע מה עוד שעוד שניה כמעט נשרף לי מהחום (70 מעלות במנוחה בכיף!) הגעתי למסקנה שאני צריך כרטיס מסך חדש כי הוא בקושי סוחב וגם כי אני צריך משהו חדש ושיתאים לתקופה (בעבר כבר פתחתי ת'רד בנושא, אבל שוק כרטיסי המסך מתחלף כמו גרביים ואני כבר לא יודע מה מומלץ ולכן אני אשמח לרענון...).

בכל אופן, הקטריונים והדברים שעל פיהם אשמח שתמליצו לי-

*קריר יחסית- שלא יהיה במנוחה על טמפרטורה גבוה ושיהיה יחסית שקט. לא צריך פסיבי, אך שהמאוורר הקטן לא יתחיל לשרוק תוך חודשיים כמו בכרטיס הנוכחי שלי.

*מחיר- עד 300 שקל, מעדיף שיכלול במחיר גם משלוח ואם זה כרטיס "מיוחד" אני יכול להיתגמש לכיוון ה-400, אך מעדיף שלא

*המשחקים והדברים שהוא יבצע הם מאוד קלים- אני משחק האף לייף, קצת משחק כזה וכזה.. לא קרייסיס ומשחקים עתירי גרפיקה שצריכים פילטרים וכד'

*שיציג ברזולוציה של 1680*1050 (מסך 22")- אני מניח שהיום כל כרטיס יריץ את זה בקלות..

*שיוכל להציג תכני HD בקלות, מניח שזו גם מטרה פשוטה

*אקסטרה נחמדה- שיוכל להיתחבר ל-LCD 32" שלנו בחיבור HDMI או VGA, אבל זה תוספת שיכולה להיות יעילה..

*מבחינת חנוית אני פתוח- כל חנות שמבצעת משלוחים (אני אזמין כנראה באינטרנט) והמחיר שלה זול ומספק אחריות נאותה מבחינתי בסדר..

*אורך חיו של הכרטיס- שיחזיק לי לפחות שנתיים, אין לי כוח לשטויות כמו עם הכרטיס הקודם..

זה פחות או יותר המטלות הפשוטות שלי, אין פה סיבוך או משהו מיוחד, הייתי שמח להסבר מדוע ברוב הכרטיסים החדישים כבר אין חיבור VGA אלא דואל DVI או משהו דומה.

זה הכל להפעם, המון תודה רבה על כל עזרה באשר תבוא! :yelclap:

נ.ב-

יתתכן ואולי עשיתי טעויות כתיב/ תחביר כתוצאה מהשעה, אנו סילחו לי ואתקן זאת מחר בבוקר.. :P

פורסם

אין טעם בחיבור VGA כי בעזרת מתאם פשוט שבא עם רוב הכרטיסים ניתן לחבר מסך VGA.

אם היה חיבור VGA בכרטיס, לא היה ניתן להפוך אותו חזרה ל-DVI או HDMI.

פורסם
  • מחבר

^

הבנתי את הנושא, תודה על ההברה.. עכשיו זה ברור לי.. :P (זה גם יעיל אם לדוגמה רוצים לעשות דואל וויו, תצוגה כפולה שכזו.. היום גם ככה רוב המסכים הם DVI וזה יותר יעיל..)

בנוגע להמלצה לכרטיס, אני אמתין... ;D

פורסם

הייתי הולך על הכרטיס הזה

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2375

יש לו VGA HDMI וDVI (כלומר דואל DVI - מתאם פשוט צריך מHDMI לDVI)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים