עבור לתוכן

נייד לעבודה, עד 7K

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אבקש המלצה לנייד לעבודה עם הדרישות הבאות:

מסך 13 עד 15 אינצ' - לפי המלצתכם. עדיף לא מבריק, זה מפריע.

שיהיה מהיר - שהכל ילך חלק בלי לחכות לדברים שיטענו.

שיהיה עמיד ובנוי טוב, אני לא מאמין שמשלמים כל כך הרבה כסף עבור משהו פלסטיקי שיכול להישבר כל רגע

זמן סוללה כמובן כמה שיותר ארוך, וכמה שיותר קל, 2 קילו נשמע לי כמו הגבול העליון בהחלט.

אחריות ל3 שנים מאוד חשוב בעיני למרות שאשמח לשמוע גם על כאלה שבאים עם פחות אם הם שווים את זה.

העבודה בעיקר היא על תוכנות מנהליות (בסגנון OFFICE) ועל אינטרנט.

אופציונלי: לא יודע מה אופציות השדרוג לWINDOWS 7, אבל אני מעדיף לא לשלם על זה. ככה שאם מחשב מגיע עם VISTA שיהיה ניתן לשדרג אותו בחינם ל7 זו אופציה מבוקשת, בעיקר כי העבודה היא כרגע על XP ול7 יש תאימות טובה יותר עבורו (כך שצריך שהמחשב יתמוך באפשרות התאימות לאחור, שלא כמו חלק מהניידים של סוני ששמעתי שלא תומכים בפונקציה)

אשמח לשמוע המלצות על מספר דגמים ואופציות אפשריות.

תודה מראש!

פורסם

תגדיר עבודה, בעקרון אם אתה הולך להפסיד כסף על זה שהוא לא אצלך ובהתחשב שהחומרה לא משנה באמת לפי הצרכים שלך.

תסתכל אך ורק על האחריות והשרות שתקבל, HP למשל בשרות אחריות VIP מורחב נותנים שרות בבית הלקוח כולל נייד חלופי במקרה של תקלה שלא ניתן לסדר במקום. יכול להיות מאוד שגם לDELL בישראל יש שרות כזה.

זה כמובן לא אומר שאם תקנה HP בכל מקום אתה תקבל את זה, יבואנים אפורים(KSP ושאר חנויות רשתות המחשבים) בד"כ לא מספקים שרות נורמאלי.

מקומות כמו אופיס דיפו ובאג שעובדים מול היבואן הרשמי כן.

כמו כן הייתי בודק את האפשרות לליסינג תפעולי של נייד, יש חברות שעוסקות בזה וכמובן שאצלהם כמו בכל ליסינג תפעולי אחר השרות שתקבל הוא שרות מלא, תיקון או חלופי בכל מקום שתרצה.

פורסם

לדעתי, המחשב המתאים ביותר לדרישות שהצבת הוא ה-E4300 של דל ב-13.3".

הוא קל מאד בשביל מחשב 13.3" (כ-1.6-1.7 ק"ג, רוב מחשבי ה- 13.3" שוקלים בסביבות ה-2 ק"ג, אפילו קצת מעל). חיי הסוללה טובים, המסך מאט, האיכות ברמה גבוהה והוא מגיע עם אחריות לשלוש שנים.

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e4300.htm

מהן הציפיות שלך ביחס לזמן סוללה? אם אתה מחפש משהו מאד ארוך, אולי שווה לשקול גם אופציה או שתיים ב-12.1".

פורסם

בלי שרות בבית הלקוח ובלי אחריות בין לואמית? למחשב שיום יומיים מושבת = איבוד פוטנציאלי של מאות או אלפי שקלים?

היה לי את הנייד הזה למספר ימים מהעבודה, עד שבסופו של דבר לקחתי HP 6930p(שהוא טוב יותר לטעמי), הוא לא שוקל 1.5 ק"ג בקונפיגורציה הזאתי, המשקל שלו היה הרבה יותר קרוב ל2KG עם סוללה של 6 תאים...

כמו כן אין לו עוד דבר חשוב לנייד לעבודה שזה חיבור לתחנת עגינה...

פורסם

בלי שרות בבית הלקוח ובלי אחריות בין לואמית? למחשב שיום יומיים מושבת = איבוד פוטנציאלי של מאות או אלפי שקלים?

מבחינת המחשב עצמו - זה המחשב המתאים ביותר לדעתי. מבחינת האחריות, אין לי מושג האם היא תקפה בחו"ל ומהו סטנדרט השירות של דל על ניידים כאלו, לא התנסיתי, אבל הוא לא ביקש אף אחד מהדברים הללו. בוא נחכה ונראה אם זו בכלל דרישה לפני שאנחנו מחליטים על אבדן של אלפי שקלים ופוסלים את המחשב :nixweiss:

היה לי את הנייד הזה למספר ימים מהעבודה, עד שבסופו של דבר לקחתי HP 6930p(שהוא טוב יותר לטעמי), הוא לא שוקל 1.5 ק"ג בקונפיגורציה הזאתי, המשקל שלו היה הרבה יותר קרוב ל2KG עם סוללה של 6 תאים...

לא אמרתי שהוא שוקל 1.5 ק"ג, אמרתי שהוא שוקל 1.6-1.7 ק"ג. אפשרי שהוא שוקל קצת יותר, לא שקלתי בעצמי - זה מבוסס על שקילות של אנשים אחרים. בכל מקרה, הוא בוודאי שוקל פחות ממחשבים מתחרים ברמתו ובהחלט שוקל פחות מ-2 ק"ג. ה-6930p לא עומד בדרישות כאן, הוא לא נותן את המשקל המבוקש.

כמו כן אין לו עוד דבר חשוב לנייד לעבודה שזה חיבור לתחנת עגינה...

יש לו.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם על התגובות,

בנוגע למדיניות האחריות והשירות - הייתי שמח לקבל כמה דגמים שמהם אוכל לבחור, ואת מדיניות האחריות שמוצעת על ידי כל חברה, שהרי בסך הכל אני צריך אתכם בשביל הפרטים הטכניים, כי אחרי שאני מקבל מספר דגמים אני אעשה את השיקול של האחריות באופן פרטי לכל מחשב.

אם אפשר לתת כמה דגמים ומקום שמתאר את מדיניות האחריות של החברות שלהם זה יהיה נפלא.

תודה רבה לכם![br]פורסם בתאריך: 26.08.2009 בשעה 20:16:07

הקפצה
פורסם
  • מחבר

OK, אז כרגע נחו עיניי על 3 מחשבים..

HP 6930p

HP Compaq 6730b

Lenovo T400.

מה ההבדל בין השניים הראשונים שמצדיק 1500 ש"ח הפרש במחיר, והאם אחד מהם עדיף על השלישי? (או שבכלל דגם אחר?)

תודה רבה!

פורסם

מה ההבדל בין השניים הראשונים שמצדיק 1500 ש"ח הפרש במחיר, והאם אחד מהם עדיף על השלישי? (או שבכלל דגם אחר?)

יש יותר שונה מדומה בין הדגמים הללו. ה-6930p הוא דגם עסקי, ה-6730b הוא חצי עסקי. ל-6930p איכות טובה יותר, משקל נמוך יותר, מסך קטן יותר, Trackpoint ועוד. ה-6730b הוא מחשב 15.4" כבד ופשוט לא קשור לדרישות שהעלית.

הראשון והשלישי (שגם הם לא עומדים במשקל שציינת) הם דגמים מתחרים עם יתרונות קטנים לכאן ולשם. ל-T400 חיי סוללה טובים יותר. יש מצב שה-6930p טיפה יותר קל, אני לא משוכנעת.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך

אשמח לקבל הצעות למחשבים אחרים אם אלו שציינתי אינם מתאימים לדרישות.

והעלתי את רף המשקל ל2.2-2.3

תודה רבה!

פורסם

כבר ציינתי את מה שהכי מתאים לטעמי, לנייד זה אין מתחרים שעומדים יותר טוב בדרישות שלך לדעתי. אני לא רואה הגיון בלהמליץ על דברים פחות מתאימים רק על מנת לייצר אופציות. אם תתייחס לבעיות או נקודות נוספות שמפריעות לך בדגם הזה או לדרישות אחרות שלא העלית אני אוכל לווסת את ההמלצה בהתאם.

המחשבים שציינת אפשריים אם אתה רוצה לעלות במשקל. הם זולים קצת יותר אך מעבר לזה אין להם יתרונות על פני ה-E4300 שרלוונטיים למה שציינת (כן יש להם יתרונות מסויימים שקשורים לנושאים בהם לא נגעת. לדוגמא אופציה לרזולוציה יותר גבוהה). מתחרה דומה נוסף בקטגוריה הוא ה-E6400 של דל שגם מגיע במחיר נמוך יותר מכל הדגמים הללו.

פורסם
  • מחבר

פשוט הייתי רוצה לקבל אופציה שאינה דל..

הסיבה שאני מעוניין בעוד אופציות היא דברים שנוגעים לטעם, כמו גודל מסך.. (כרגע אני חושב שאלך על 14)

פורסם

ב-14.1", שלושת האופציות שכבר עלו הן המומלצות ביותר בתקציב ולדרישות שלך לדעתי. שקלת אולי רכישה בארה"ב? בתקציב שלך זה עושה הבדל משמעותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים