עבור לתוכן

רבותי מכבי חיפה עלתה לגביע האלופות (כדורגל)

Featured Replies

פורסם

רק בתןך חיפה מתייחסים ל"מכבי חיפה" בתור "מכבי".

מה הקשר עכשיו לעובדה המאוד מצערת(תאמין לי שהיא מאוד מצערת, בתור אוהד מכבי) שכבר שנים מכבי לא עושה משהו משמעותי?

אני דיברתי על השם נ-ק-ו-ד-ה. דבר עם אנשים בכל מקום פרט לחיפה והסביבה הקרובה, תאמר להם "מכבי" והם יחשוב(ובצדק) שאתה מתכוון למכבי ת"א.

למה? אנא ערף.

בדיוק מאותה סיבה שאם תאמר לאנשים "הפועל" הם יניחו שאתה מדבר על הפועל ת"א.

That's just the way it is.

אז למכבי לא הולך כבר 20 שנה - אז מה, אני אמור להפסיק לאהוד אותה? אני אמור להפסיק להתבאס שלא הולך לה ולהפסיק לשמוח שכן? אני אמור לעבור לירוק כי חיפה היא "קבוצה אירופית לכל דבר ועניין"? In your dreams.

כדורגל ומכבי זה אהבה - ואין כמו אוהדי מכבי בשביל להראות כל פעם מחדש כמה אהבה יש לנו - כמה אנחנו סובלים בשבילה.

שלא נזכיר את העובדה שבלי מכבי אין לחיפה שום זכות קיום, רוב האוהדים שלה שונאים יותר את מכבי מאשר אוהדים את חיפה.

לנצח בצלנו :)

פורסם
שלא נזכיר את העובדה שבלי מכבי אין לחיפה שום זכות קיום, רוב האוהדים שלה שונאים יותר את מכבי מאשר אוהדים את חיפה

תגיד לי אתה רציני? אנחנו כבר לא שונאים את מכבי ת"א מכיוון שפשוט אין לנו כבר תחרות איתם. נכון , הקרבות המעניינים ביותר היו באמצע שנות ה-90 בהן לשתי הקבוצות היה סגל מאוד חזק ואיכותי ושתיהן היו מובילות ונתנו את הטון בכדורגל הישראלי אבל מאז, מכבי ת"א פשוט לא ברמה אז אין אפילו מה לשנוא.

ותאמין לי הלוואי לכל קבוצה היו אוהדים כמו למכבי חיפה, אז נכון, חלקם מפונקים וקצת אוהדי הצלחות אבל זה מה שקורה שאתה הקבוצה הישראלית הכי מצליחה בארץ ובאירופה ומה לעשות שקשה למלא את האצטדיון במשחק מול עכו אחרי שבאמצע שבוע יש משחק בצ'מפיונס ליג, וכן הליגה הזאת קטנה עלינו ולא מעניינת כמעט ולכן כל עונה צריך אירופה כדי ליצור עניין מחדש בקבוצה.

אז למכבי לא הולך כבר 20 שנה - אז מה, אני אמור להפסיק לאהוד אותה? אני אמור להפסיק להתבאס שלא הולך לה ולהפסיק לשמוח שכן? אני אמור לעבור לירוק כי חיפה היא "קבוצה אירופית לכל דבר ועניין"? In your dreams.

אמרתי לך להפסיק לאהוד? קבוצה זה אהבה. בטוב וברע לא מחליפים אותה. בוכים שמפסידים ושמחים שמנצחים. את הקשר של זה ובין לעבור לירוק רק אתה מבין.

פורסם

היתה אווירה מדהימה באותו ערב! הייתי ביציע 4.

הגרלה מאוד מעצבנת, לא קבוצות קטנות שיש איתן סיכוי לעלות, ואם כבר לעוף אז בלי קבוצות יותר אטרקטיביות (בארסה, אינטר, ליברפול...).

ובקשר לוויכוח על השם "מכבי" (סרטון חובה):

יאללה מכבי!!

פורסם
  • מחבר
אמרתי לך להפסיק לאהוד? קבוצה זה אהבה. בטוב וברע לא מחליפים אותה. בוכים שמפסידים ושמחים שמנצחים

מחזק

ולצערי אני אוהד של הפועל רעננה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים