פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים אהלן חבר'ה..יש לי מעבד כפול ליבה E5200ולוח אם Gigabyte EP43-DS3Lזיכרון 4 ג'יגה.עכשיו יש לי כרטיס מסך Radeon HD4350 אני חושב, והוא מריץ HD לא רע וגם עם המשחקים אין לי בעיה. זה מה שאני צריך.העניין הוא שעד עכשיו הוא היה מחובר לטלוויזיה HD READY, ועכשיו קניתי טלוויזיה FULL HD, והחיבורים שיש לי עליו (Dual DVI + TV Out) לא מספקים אותי.אז אני צריך כ.מסך, בתקציב 500-600 ש"ח, אפילו פחות, שיריץ לי 1080P חלק, ומשחקים בינוניים, ושיהיו לו יציאות Dual DVI + HDMI.החיבורים מאוד חשובים לי, ומקס' מקס' שיהיה אחד DVI ואחד VGA, אבל שיהיה HDMI.תודה רבה!דוד.
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים כרטיסי ה4350 וה4550 הם הכרטיסים לחיבור לTV יש עליהם בקר סאונד מובנה ועם מתאם HDMI הם מעבירים איכות טובה של סאונג ותצוגה אתה רק צריך מתאם DVI לHDMI ואם אתה צריך חיבור VGA שים מתאם DVI לVGA מה הבעיה
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים מחבר צודקים שכחתי פרט חשוב.אני מחבר אל הכרטיס 3 אמצעי תצוגה:מסך מחשב (כרגע ב-VGA, אולי בעתיד ב-DVI).מסך טלוויזיה HD READY ב-VGA (ואם בעתיד נשדרג אז ב-DVI/HDMI)ומסך טלוויזיה FULL HD ב-HDMI.עכשיו אתם מבינים את הצורך?
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים אבל לכל אלה יש מתאמים מDVI.. אז אתה צריך רק DVI.אגב מDVI לHDMI.. איך עובר גם הסאונד?
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים מחבר אני לא רוצה 3 תצוגות במקביל.אני יודע שניתן לחבר 3 תצוגות, ולצפות ב-2 במקביל, וזה בדיוק מה שאני צריך.ולכן אני צריך Dual DVI + HDMI
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים אתה צריך כרטיס עם 3 תצוגות למרות שהוא לא תומך ב3 ביחד סבבה , אחד מאלה יהיה מצויין http://skypc.co.il/pl_product~32606~8~0.htmhttp://skypc.co.il/pl_product~944030~8~0.htm יש להם HDMI DVI וVGA אני לא בטוח שהוא תומך בכולם ביחד (למרות שיש סיכוי ) אבל בכל מקרה תוכל בעזרת הדריבר להחליף תצוגותאני אנסה לחפש לך כרטיס עם dual dvi +hdmi עריכה : מצאתי את זה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814500070 כרגע מחפש לך משהו כזה בארץעריכה IIאפשר פשוט לקנות כזה http://www.daganm.co.il/rec/335
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים מחבר קודם כל תודה רבה על ההשקעה!מה שאני כנראה אעשה זה אלך מחר לסקייפיסי, וכנראה אלך על הכרטיס עם ה-HDMI, DVI ו-VGA. לעתיד הקרוב נראה שזה יספק אותי, וממילא זה לא כזה יקר..אז תודה רבה!אגב, לגבי המפצל - זה לא עוזר לי כי הם אומרים שזו צריכה להיות אותה רזולוציה, וזה גם משדר אותה תמונה.ואתה צריך כרטיס מסך חזק שישדר אות חזק מספיק, ככה שלמרחקים גדולים זה לא עוזר.בקיצור, הוא לא ישמש אותי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.