עבור לתוכן

אני רוצה להתחיל באובר קלוקיניג לP3 שלי

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לבצע אוברקלוק למעבד, וקראתי בפורום ואת המדריך, ועדיין , לא כ"כ הבנתי מה לשנות, ואני לא רוצה לגרום נזק על ההתחלה..

יש לי P3 933 ולוח אם של SHUTTLE דגם AV18E, זיכרון 256 @133MH .

בדקתי ספרון של הלוח אם והבנתי איפה נמצאים כל הג'אמפרים שקשורים, אבל לא הבנתי מי מהם צריך להזיז, ומה בדיוק לשנות בביוס כדי להתחיל להעלות את מהירות המעבד בהדרגה..

ד"א, טמפ' מארז : 32C מעבד: 38C

אשמח לעזרה!

אילון.

פורסם

חיפוש חיפוש חיפוש !!!

בקיצור, תעלה את הFSB.

פורסם
  • מחבר

האם הFSB זאת האפשרות של CPU HOST/PCI CLOCK ?

יש לי שם אפשרויות ל 124/31MH , 133/33MH , 138 /34MH וכן הלאה.. עד 166/41MH לבחור אחת מהאפשרויות האלו?

פורסם

כן. הבאס שלך הוא כרגע 133, אז תתחיל באפשרות קצת גבוהה יותר. תעלה בצעדים קטנים, כדי למנוע נזק ולזהות באיזו נקודה המחשב אינו יציב. לאחר כל העלאה, בדוק את יציבות המחשב בעזרת prime 95, או sisoft sandra (שתיהן נמצאות במדור ההורדות).

פורסם

אותה שאלה...

יש לי פנטיום 3 550MHZ SLOT 1

ואין לי שום דרך לעשות לא אוברקלוק...

אין לי אפשרות להעלות את הבאס בביוס ואין לי שום דבר אחר... אפילו מעלות של המעבד אין ללוח סנסור...

האם אני יכול להעלות לו את הבאס בצורה כלשהיא?

פורסם

אתה יכול לנסות תוכה שנקראת CPU FSB, שאמורה לעשות את זה.

פורסם

הלוחות שלכם הם לוחות של אינטל אלא אם כן אתם בניתם את המחשב בזמנו ובחרתם איזה לוח יהיה לכם...

לוח אינטל = ??? ??? >:( >:(

פורסם

::)

אני רוצה לבצע אוברקלוק למעבד, וקראתי בפורום ואת המדריך, ועדיין , לא כ"כ הבנתי מה לשנות, ואני לא רוצה לגרום נזק על ההתחלה..

יש לי P3 933 ולוח אם של SHUTTLE דגם AV18E, זיכרון 256 @133MH .

בדקתי ספרון של הלוח אם והבנתי איפה נמצאים כל הג'אמפרים שקשורים, אבל לא הבנתי מי מהם צריך להזיז, ומה בדיוק לשנות בביוס כדי להתחיל להעלות את מהירות המעבד בהדרגה..

ד"א, טמפ' מארז : 32C מעבד: 38C

אשמח לעזרה!

אילון.

eylonG, נראה שמה שאמרת זה יחס המעבד למהירות הזכרון. חפש משהו שמאפשר לך להעלות את הFSB מעבר ל133

פורסם
  • מחבר

הלוח הוא לא של אינטל..

עכשיו אני ב1050MH ע"י העלאת הFSB ל150.

מתי/ איך אני יודע שהמחשב לא יציב?

מתי יש צורך להעלות את המתח למעבד? עכשיו הוא על 1.75V וככה הוא היה במקור.

הטמפ' עכשיו 38 במעבד ו33 בלוח

פורסם

כדי לדעת אם המחשב יציב או לא, אתה תצטרך להעביד אותו קשה לשעה נגיד (אם אתה רוצה להיות בטוח, תנסה לעשות את זה לילה שלם).

איך עושים את זה?

א) בעזרת PRIME95. יש במדור ההורדות. תוריד ואחרי שתפעיל, תבחר לבטל את הפעולה ותפעיל את אחד הSELF-TESTים. אתה תראה שהטמפרטורה של המעבד עולה כ אתה מאמץ אותו. אבל אם הוא לא מתרסק, אז נגיד שזה בסדר (אצלך זה לא אמור לעבור את ה55. נראה לי הגיוני).

ב) בעזרת תוכנת SISANDRA, גם אפשר להוריד מהאתר. שם תפעיל את האפשרות BURNTEST. ותריץ אותה קצת.

ג) או שתילך על האופציה המעניינת, ותפעיל איזה משחק כבד להרבה זמן.

אני ממליץ לך לבדוק גם את הזכרונות שלך במהירות החדשה. יש תוכנה בשביל זה בשם MEMTEST.

תנסה לבדוק דרך אגב אם אתה יכול לנעול את המהירות של הכרטיסים ל33 ולא להעלות אותה יחד עם הFSB. בכל מקרה, אם זה יציב אז אתה יכול להמשיך ולהעלות. אולי תגיע למעבד 1162 עם FSB 166.

בהצלחה, ותדווח מה נגמר בסוף

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לנעול את המהירות של הכרטיסים?

אחרי שהוספתי מאוורר 80MM שמוציא אוויר מהחור שעשיתי היום ביחד עם שני מאווררים 80MM שמכניסים אויר קר הטמפ' כרגע:

35 למעבד, 25 ללוח במאמץ מינימלי.

מתי אני יודע להעלות זרם למעבד? כרגע על 1.75V

פורסם

קודם כל הטמפרטורות שלך מצוינות. זה נתון פתיחה טוב למקרה שתרצה להעלות מתח. כאשר אתה מרגיש שהמחשב לא יציב אז זה הזמן להעלות מתח. נפילות, או שגיאות בזמן פעילות של המחשב, זה נקרא חוסר יציבות.

לא בכל לוח יש אפשרות לנעול את המהירות של הכרטיסים. צריכה להיות אפשרות של LOCK AGP & PCI או משהו דומה בביוס שלך. תאפשר אותה וזהו. אם אין אז סימן שאין אפשרות לנעול ותצטרך להוריד את המהירות של הכרטיסים ביחס מתאים.

פורסם
  • מחבר

שוב שלום... מה הטמפ' המקסימלית המומלצת למעבד שלי? ובנוסף, מה הזרם המקסימלי? (עכשיו 40C במעבד ו-1.75V)

תודה!

פורסם

החלפתי את הפד הטרמי שלי למישחה של COOLER MASTER והטפרטורה שלי לא יותר גבוהה מ26 בP3 866

פורסם

שוב שלום... מה הטמפ' המקסימלית המומלצת למעבד שלי? ובנוסף, מה הזרם המקסימלי? (עכשיו 40C במעבד ו-1.75V)

תודה!

הטמפ' המקסימלית שמעבדP3 מתחיל להינזק ולא כדיי להגיע אליה היא 65 מעלות.

הזרם המקסימלי תלוי במה שהלוח יכול לתת.

ו40 מעלות זה לא נורא וגם לא לא מומלץ לOC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים