עבור לתוכן

גולשים פלסטיניים: על גלעד שליט "שיחיה עד 120 ויישאר מתחת לאדמה"

Featured Replies

פורסם

בנתיים העבודות מראות שהשמאל מקדם ומקיים את החזון הערבי והמוסלמי גם אם במודע או לא במודע להשלכות ולמציאות.

• תגובות 33
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הקדמה: שמאלני אני בטוח לא.

אבל:

א: חשבתם פעם על זה , שכשאתם אומרים כמה אתם שונאים את כל השמלאנים המסריחים האלה, אתם בעצם אלה ששונאים יהודים?

ב: אם אני הייתי פלסטיני גולש באינטרנט(סביר דיילאפ מסריח עם פנטיום3) חי חיי עוני מסריחים בגדה/עזה, גם הייתי כותב דברים דומים.

פורסם

הקדמה: שמאלני אני בטוח לא.

אבל:

א: חשבתם פעם על זה , שכשאתם אומרים כמה אתם שונאים את כל השמלאנים המסריחים האלה, אתם בעצם אלה ששונאים יהודים?

ב: אם אני הייתי פלסטיני גולש באינטרנט(סביר דיילאפ מסריח עם פנטיום3) חי חיי עוני מסריחים בגדה/עזה, גם הייתי כותב דברים דומים.

א. אז אתה בעצם מציע זה להצדיע לבוגדים? חוץ מזה שלא כל היהודים שמאלנים, ורוב השמאלנים כנראה לא מודעים מספיק למציאות, ניזונים רק מהתקשורת והתעמולה

ב. זה אומר שהם צודקים? אין בעולם צדק תפנים את זה, כל צד עושה את מה שהוא יכול למען עצמו, במקרה של ישראל נעשה מעל ומעבר לסייע ולהגיע לשלום ומה קבלנו?

פורסם

אף אחד פה לא שונא שמאלנים, פשוט לא מסכימים עם הדעות שלהם. וזה נורמלי שלכל אחד יש דעה משלו.

אבל להיות נאיבים ולחשוב שאם ניתן לחיות האלו חתיכת אדמה שחשובה לנו נסיים את הסכסוך איתם? הם יראו שזה עובד

אז הם ימשיכו וימשיכו עד שבסוף כולנו נתכווץ לגבולות שהם רוצים. וגם אז הם יבקשו עוד.

פעם היתה ברמת הגולן? זה מקום מדהים, בין המקומות היפים בארץ. לוותר על המקום הזה בשביל שאיזה דיקטטור ערבי יקבל לטיפה על האגו שלו?!

שרמת הגולן היתה אצל הסורים ראינו איך הם מסופקים מהשטחים שלהם... בכך שחקלאים קיבלו כדורים מצלפים סתם, פשוט סתם.

שאתה מתעקש על משהו ומקבל אותו בקלות אתה תיהיה רגוע אחרי זה? לא, אתה תתעקש על הדבר הבא.

רק שהחיות האלו מתעקשים על דברים לא אפשריים, הם שולטים בכזה אחוז גבוה של אדמות בעולם ויש להם הרבה מאוד שטחים

לא מיושבים, למה הם לא עוברים אליהם? להם יש ברירה לעומתנו.

זה המקום היחידי בעולם שקדוש לנו, שאבותינו גדלו וחיו בו אז מין הראוי שזה המקום היחידי שנהיה קשורים אליו כל הזמן.

אבל לחיות האלו יש כל כך הרבה מקומות "קדושים", עוד איזה מסגד לא יעשה להם את החיים טובים יותר.

הרצח הסתמי הזה בטיילת בתל אביב רק מוחישה כמה הערבים האלו לא בני אדם. והרוצח הסדרתי ההוא והרשימה יכולה להימשך.

ועד כמה שקשה לך לקבל את זה, זו היתה טעות טכנית. אני לא אמרתי עדיין את שלי, לנסות לקטול אותי לא יעזור לך,

רק יראה עד כמה אתה קטנוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים